ASUS ROG azoth klavye alınır mı?

3/5 pin bütün switchler uyar hocam. Üründen memnunum bir problemi yok. Sesi vs. her konuda benim hoşuma gitmişti o sebeple almıştım zaten. En önemlisi de pil ömrüydü. Kendi kullanımım dahilinde yılda sadece 3 kez şarja takıcam gibi duruyor.
Fulla şarjda 3 5 ay gidiyor sanırım klavyenın batarya omrü...

Kendim kullanıyorum. Fiyatının hakkı mı sorusu biraz kullanıcıya bağlı. O fiyata kadar onlarca klavye ve custom seçenekli klavyeler var. Fakat benim tercih etme sebebim; hotswap özelliği ve türkçe tuş dizilimi olmasıydı. Ayrıca snow switch hem switch türü hem de ses olarak daha iyi. Oled ekran sadece bir fantezi.
Sendeki beyaz renk o zaman kardeşim dimi.?

Bu modelde fonksiyon tuşları ve esc tuşu birbirine çok yakın duruyor OLED ekran sadece siyah-beyaz sanırım extreme modeli daha güzel ama o fiyat nedir öyle hiç hak etmiyor 9.000-10.000 arası olsa bir nebze alınır.

Siyahın diğer klavyelerden farkı yok. Beyaz daha asil.
Evet doğru kardeşim san katılıyorum.... Sadece beyaz rgb olarak bir tık zayıf gibi ..Bazen harfleri seçemiyorum..O zamanda rbyi kapatıyorum .. Daha rahat yazabiliyorum ozaman .. Harfler daha okunaklı oluyor ..

Bu modelde fonksiyon tuşları ve esc tuşu birbirine çok yakın duruyor OLED ekran sadece siyah-beyaz sanırım extreme modeli daha güzel ama o fiyat nedir öyle hiç hak etmiyor 9.000-10.000 arası olsa bir nebze alınır.
Ben çok beğendim onu .. Ama maalesef dediğiniz gibi 14.000 -15.000 TL bandında rakam çok saçma .. haydi diyelim mükemmel klavye en babası 10.000 TL vereceğim para.. Birde Ben ingilizce klavye kullanamıyorum maalesef ..:(

Evet doğru kardeşim san katılıyorum.... Sadece beyaz rgb olarak bir tık zayıf gibi ..Bazen harfleri seçemiyorum..O zamanda rbyi kapatıyorum .. Daha rahat yazabiliyorum ozaman .. Harfler daha okunaklı oluyor ..

Ben çok beğendim onu .. Ama maalesef dediğiniz gibi 14.000 -15.000 TL bandında rakam çok saçma .. haydi diyelim mükemmel klavye en babası 10.000 TL vereceğim para.. Birde Ben ingilizce klavye kullanamıyorum maalesef ..:(
Birde Türkçe gelmiyor sanırım.. Bana Türkçe klavye laızm.. ÇÜnkü İngilizce kullanamıyorum maaaalesef

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı