Hocam ben nisan ayında 7800 Tl ye Hepsiburadadan ETERNAL adlı satıcıdan almıştım aldığım klavye Asus Rog Azoth Türkçe Q idi çok memnunum basış hissiyatı tok hissiyatı vs. Razerin da 8000 civarı bir klavyesini Mediamarktta basım hissiyatına bakmıştım ama Asusa yakın bile değildi şiddetle öneririm ama bir konuyu söylemem gerek Asus Rog Azothun Türkçe olan versiyonunun tuşları PBT değil ABS İngilizce olan versiyonunin ise tuş takımı ise PBT ikiside orijinal ve içindeki teknolojiler aynı benim için tuş takımının ABS ya da PBT olması büyük fark olmadığından ve Türkçe klavye almak zorunda olduğumdan ABS olan türkçe klavyeyi aldım ama sizin için PBT olması önemliyse gidip ingilizce alıp sonra farklı tuş takımları satın alıpta ingilizceden türkçe yapabilirsiniz veya türkçe versiyonunu alıp ABS tuş olanını gidip ayriyeten Türkçe PBT tuş takımlarıylada değiştirebilirsiniz herneyse çok uzattım lafın kısası ben klavyeden aşırı memnunum zaten klavye bir custom klavyenin ulaşabileceği en üst noktada ve herkesede şiddetle öneririm
Klavye setupımda böyle gözüküyor
Türkçe olanının linki :
ASUS ROG Azoth NX Red Switch RGB Kablosuz Türkçe Mekanik Gaming Klavye
İngilizce olanının linki:
ASUS ROG Strix Azoth TKL NX Red RGB Kablosuz İngilizce Mekanik Gaming Klavye
Bu arada söylemeyi unutmuşum benim klavye de nx red switch