ASUS ROG Azoth klavye alınır mı?

Bütçe
8000

ettenduvar

Decapat
Daha fazla  
Aynı bütçede Razer klavyem arızalandı muhtemelen para iadesi alırım. Önceki klavyemde Orange Razer switch vardı tok sesi vardı memnundum ama kronik sorunluymuş sanırım. Bu klavyeyi düşünüyorum boyutundan ve switchleri de fena gelmedi LED ekranı falan olması da güzel. Kendi klavyemi toplamayı düşündüm fakat uğraştırıcı geldi o yüzden hazır almayı düşünüyorum. ASUS Azoth nasıl kullananınız var mı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bütçede Razer klavyem arızalandı muhtemelen para iadesi alırım. Önceki klavyemde Orange Razer switch vardı tok sesi vardı memnundum ama kronik sorunluymuş sanırım. Bu klavyeyi düşünüyorum boyutundan ve switchleri de fena gelmedi LED ekranı falan olması da güzel. Kendi klavyemi toplamayı düşündüm fakat uğraştırıcı geldi o yüzden hazır almayı düşünüyorum. ASUS Azoth nasıl kullananınız var mı önerir misiniz?
Alınmaz hocam. Kronik fabrika çıkışlı çift basma sorunları mevcut. Başınız çok ağrır.

Şu an garantideki klavyemde aynı durumda ya üzdü bu bilgi.
Beyaz modelini alabilirsin, NX Snow switch ile geliyor. Çift tıklama sorununu genelde NX Red switch olanlarda duydum. Klavye Hot-swap olduğu için, garantin bittikten sonra da sorunla karşılaşırsan Akko gibi markaların switchlerini alıp takabilirsin.

Son düzenleme:
Aynı bütçede Razer klavyem arızalandı muhtemelen para iadesi alırım. Önceki klavyemde orange Razer switch vardı tok sesi vardı memnundum ama kronik sorunluymuş sanırım. Bu klavyeyi düşünüyorum boyutundan ve switchleri de fena gelmedi LED ekranı falan olması da güzel. Kendi klavyemi toplamayı düşündüm fakat uğraştırıcı geldi o yüzden hazır almayı düşünüyorum. ASUS Azoth nasıl kullananınız var mı önerir misiniz?

Hocam ben ASUS ROG azotha (NX Red Switch) sahibim ve 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ve oldukça severek kullanıyorum klavyeyi kullandıkça kullanasım geliyor çift basma sorununu YouTube yorumlarının birinde ben de görmüştüm ama ben de bir hiçbir sorun yok gayet güzel yanlışta yönlendirmek istemem belki bana sorunsuzu denk gelmiştir.

hocam ne kadara aldınız şu anki fiyatı 8k yaklaşık alınır mı değer mi alternatifleri nelerdir?

hocam ne kadara aldınız şu anki fiyatı 8k yaklaşık alınır mı değer mi alternatifleri nelerdir?
Hocam ben nisan ayında 7800 Tl ye Hepsiburadadan ETERNAL adlı satıcıdan almıştım aldığım klavye Asus Rog Azoth Türkçe Q idi çok memnunum basış hissiyatı tok hissiyatı vs. Razerin da 8000 civarı bir klavyesini Mediamarktta basım hissiyatına bakmıştım ama Asusa yakın bile değildi şiddetle öneririm ama bir konuyu söylemem gerek Asus Rog Azothun Türkçe olan versiyonunun tuşları PBT değil ABS İngilizce olan versiyonunin ise tuş takımı ise PBT ikiside orijinal ve içindeki teknolojiler aynı benim için tuş takımının ABS ya da PBT olması büyük fark olmadığından ve Türkçe klavye almak zorunda olduğumdan ABS olan türkçe klavyeyi aldım ama sizin için PBT olması önemliyse gidip ingilizce alıp sonra farklı tuş takımları satın alıpta ingilizceden türkçe yapabilirsiniz veya türkçe versiyonunu alıp ABS tuş olanını gidip ayriyeten Türkçe PBT tuş takımlarıylada değiştirebilirsiniz herneyse çok uzattım lafın kısası ben klavyeden aşırı memnunum zaten klavye bir custom klavyenin ulaşabileceği en üst noktada ve herkesede şiddetle öneririm

Klavye setupımda böyle gözüküyor

Türkçe olanının linki : ASUS ROG Azoth NX Red Switch RGB Kablosuz Türkçe Mekanik Gaming Klavye

İngilizce olanının linki: ASUS ROG Strix Azoth TKL NX Red RGB Kablosuz İngilizce Mekanik Gaming Klavye

Bu arada söylemeyi unutmuşum benim klavye de nx red switch

Dosya Ekleri

• IMG_20240415_224042.jpg
    IMG_20240415_224042.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Hocam ben nisan ayında 7800 Tl ye Hepsiburadadan ETERNAL adlı satıcıdan almıştım aldığım klavye Asus Rog Azoth Türkçe Q idi çok memnunum basış hissiyatı tok hissiyatı vs. Razerin da 8000 civarı bir klavyesini Mediamarktta basım hissiyatına bakmıştım ama Asusa yakın bile değildi şiddetle öneririm ama bir konuyu söylemem gerek Asus Rog Azothun Türkçe olan versiyonunun tuşları PBT değil ABS İngilizce olan versiyonunin ise tuş takımı ise PBT ikiside orijinal ve içindeki teknolojiler aynı benim için tuş takımının ABS ya da PBT olması büyük fark olmadığından ve Türkçe klavye almak zorunda olduğumdan ABS olan türkçe klavyeyi aldım ama sizin için PBT olması önemliyse gidip ingilizce alıp sonra farklı tuş takımları satın alıpta ingilizceden türkçe yapabilirsiniz veya türkçe versiyonunu alıp ABS tuş olanını gidip ayriyeten Türkçe PBT tuş takımlarıylada değiştirebilirsiniz herneyse çok uzattım lafın kısası ben klavyeden aşırı memnunum zaten klavye bir custom klavyenin ulaşabileceği en üst noktada ve herkesede şiddetle öneririm

Klavye setupımda böyle gözüküyor

Türkçe olanının linki : ASUS ROG Azoth NX Red Switch RGB Kablosuz Türkçe Mekanik Gaming Klavye

İngilizce olanının linki: ASUS ROG Strix Azoth TKL NX Red RGB Kablosuz İngilizce Mekanik Gaming Klavye

Bu arada söylemeyi unutmuşum benim klavye de nx red switch
oo hocam senin setup da laptoplu 😅 ben de aynı şekilde rog strix g16 4060 kullanıyorum monitör ekleyeceğim yakında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı