ASUS ROG Azoth klavye için nx red switch alınır mı?

emirhanabalı

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar ASUS ROG Azoth klavyem için yedek nx red switch almam gerekiyor, bunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Yurt dışından ürün alma yasağı gelecek diye almak istiyorum çünkü başka hiçbir sitede bulamadım. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

TR'de yok mu neden Yurt dışı alıyorsun

Bu ürün de Çin'den geliyor orijinal değildir hocam zaten ama
Malesef yapacak bir şey yok hocam ben bir tuş bozulursa sıkıntı tuşsuz kalmayım diye aldım umarım iyi gelir sizle daha önce klavye konusunda konuşmuştuk diye hatırlıyorum eğer aldıysanız çok dikkatli lubelayın her ne kadar çok dikkatli yapsanız bile 1 2 tane aptalca bozulabiliyor switchler narin kutunun içinden yedek switchleri kullandığımdan bu switchleri aldım ben

Maalesef yapacak bir şey yok hocam ben bir tuş bozulursa sıkıntı tuşsuz kalmayım diye aldım umarım iyi gelir sizle daha önce klavye konusunda konuşmuştuk diye hatırlıyorum eğer aldıysanız çok dikkatli lubelayın her ne kadar çok dikkatli yapsanız bile 1 2 tane aptalca bozulabiliyor switchler narin kutunun içinden yedek switchleri kullandığımdan bu switchleri aldım ben

Dikkate alırım hocam. Ama şunu demek istiyorum illaki ASUS nx switch almaya gerek yok klavye zaten hot swap. Herhangi bir switch ile de değişim yapılabilir.

Dikkate alırım hocam. Ama şunu demek istiyorum illaki ASUS nx switch almaya gerek yok klavye zaten hot swap. Herhangi bir switch ile de değişim yapılabilir.
Cherry mx switchler olmuyor diye duymuştum çok fazla bu switch işinden de anlamıyorum açıkçası bu konu hakkında kesin bir bilgim yok , asus hala switch satmama konusunda inatçı malesef satsalar snow nx switchleri denemek çok isterdim red nx yerine

Cherry MX switchler olmuyor diye duymuştum çok fazla bu switch işinden de anlamıyorum açıkçası bu konu hakkında kesin bir bilgim yok, ASUS hala switch satmama konusunda inatçı maalesef satsalar snow nx switchleri denemek çok isterdim red nx yerine

Benimkiler nx snow. Redlerde çift basma vs başka problemler olduğunu duymuştum onun haricinde ne fark var?

Rastgele adını yazmıştım yurtdışında satıldığını gördüm snow nx switchin xd abd de ama nx brown , nx red , nx snow vb. gibi asusun direk kendi ürettikleri var

Benimkiler nx snow. Redlerde çift basma vs başka problemler olduğunu duymuştum onun haricinde ne fark var?
Daha lineer sesi daktilo gibi değil ama çok kremside değil switchlerin tam ortası oyun ve yazma için genelde hocam

Rastgele adını yazmıştım yurt dışında satıldığını gördüm snow nx switchin xd ABD de ama nx brown, nx red, nx snow vb. gibi ASUS'un direk kendi ürettikleri var

Daha lineer sesi daktilo gibi değil ama çok kremside değil switchlerin tam ortası oyun ve yazma için genelde hocam

Evet switchler keyifli bayağı yazma hissi çok güzel sadece space tuşu başta çok hoşuma gitse de şu an bazen tak tuk rahatsız edebiliyor bir de sert yazınca epey ses çıkabiliyor. Linke de baktım bu arada bu link Reddit'te de paylaşılmış 15 dolar verilir verilmesine de klavyenin kendisi 250 dolar. NX Red switchlerin sesi nasıl peki? Video çekme şansınız var mı?

Evet switchler keyifli bayağı yazma hissi çok güzel sadece space tuşu başta çok hoşuma gitse de şu an bazen tak tuk rahatsız edebiliyor bir de sert yazınca epey ses çıkabiliyor. Linke de baktım bu arada bu link Reddit'te de paylaşılmış 15 dolar verilir verilmesine de klavyenin kendisi 250 dolar. NX Red switchlerin sesi nasıl peki? Video çekme şansınız var mı?

Bir de kargosuyla cartı curtuyla TR'ye 35 dolara geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı