Asus switch zorunlu değil ki. Akko ve Gateron gayet iyi switch üretiyor. Cherry MX eskisi gibi domine etmiyor pazarı. Nasıl bir şey istiyorsunuz? Benim klavydemde Akko Creamy Purple Pro switchler var mesela kremsi çok iyi bir sesi var.
Tactile switch isterseniz aşağıdaki iyidir.
Akko Creamy Purple is signature for its strong bump at very top, yet extremely short total travel of 3.0mm, providing a full-tactile experience throughout the keypress; Custom Nylon (Pro) Stem…
en.akkogear.com
Linear isterseniz aşağıdaki switchler sevilen başarılı switchler. Türkiye'ye gönderimi nasıldır tam bilmiyorum ama sorun çıkartmıyorlardı galiba. Yurt dışından Akko klavye alanlar vardı Türkiye pazarına girmeden önce marka.
Akko Piano Pro has upgraded the regular Piano switches with additional lubes on the rails, providing better out-of-box experiences. With LED Diffuser for better RGB.
en.akkogear.com
Creamy Yellow Pro is an upgraded version of Creamy Yellow. Major Changes: Overall it should bring a more consistent typing experience.
en.akkogear.com
Gateron tarafında nasıl switchler var bilmiyorum. Oil King diye bir model vardı en çok duyduğum. Sanırım switch almışsınız ama ileride değiştirecek olursanız yine diye yazayım ben yorumumu.