ASUS ROG Azoth klavye için nx red switch alınır mı?

Evet switchler keyifli bayağı yazma hissi çok güzel sadece space tuşu başta çok hoşuma gitse de şu an bazen tak tuk rahatsız edebiliyor bir de sert yazınca epey ses çıkabiliyor. Linke de baktım bu arada bu link Reddit'te de paylaşılmış 15 dolar verilir verilmesine de klavyenin kendisi 250 dolar. NX Red switchlerin sesi nasıl peki? Video çekme şansınız var mı?

Bir de kargosuyla cartı curtuyla TR'ye 35 dolara geliyor
Tabi hocam yarın çeker atarım daha 1 hafta önce yağlamıştım klavyeyi baya fark ettirdi sesi biraz pörtlek çıkıyodu yağlamadan önce yağladıktan sonra daha bir tok hafif kremsileşti ama gene yok bastığını hissettiren bir ses veriyor yarın videoyu atarım

Evet switchler keyifli bayağı yazma hissi çok güzel sadece space tuşu başta çok hoşuma gitse de şu an bazen tak tuk rahatsız edebiliyor bir de sert yazınca epey ses çıkabiliyor. Linke de baktım bu arada bu link Reddit'te de paylaşılmış 15 dolar verilir verilmesine de klavyenin kendisi 250 dolar. NX Red switchlerin sesi nasıl peki? Video çekme şansınız var mı?

Bir de kargosuyla cartı curtuyla TR'ye 35 dolara geliyor
Malesef hocam 35 dolar gerçekten çok eğer gelen switchlerde çok kötü ise iade edicem galiba o switchleri en kötü bir tuş bozulduğunda serviste yenisini takarlar asuslada iletişime geçtim yedek parça satıyorlar mı diye adamlar anlamadı bile ne demeye çalıştığımı xD

Tabii hocam yarın çeker atarım daha 1 hafta önce yağlamıştım klavyeyi bayağı fark ettirdi sesi biraz pörtlek çıkıyordu yağlamadan önce yağladıktan sonra daha bir tok hafif kremsileşti ama gene yok bastığını hissettiren bir ses veriyor yarın videoyu atarım

Maalesef hocam 35 dolar gerçekten çok eğer gelen switchlerde çok kötü ise iade edeceğim galiba o switchleri en kötü bir tuş bozulduğunda serviste yenisini takarlar asuslada iletişime geçtim yedek parça satıyorlar mı diye adamlar anlamadı bile ne demeye çalıştığımı xD

Videoyu bekliyorum. ASUS müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim? Bende de 2023 G16 laptop var termal değişimi temizlik ve RAM + SSD takviyesi yapmak istiyorum garantiden çıkartmadan. 2023 Eylül alım tarihi.

Videoyu bekliyorum. ASUS müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim? Bende de 2023 G16 laptop var termal değişimi temizlik ve RAM + SSD takviyesi yapmak istiyorum garantiden çıkartmadan. 2023 Eylül alım tarihi.
Müşteri temsilcisi ile görüşmemiştimde ben mail yollamıştım asus teknik desteğe

İki tane link buldum sizin için hocam belki işinize yarar ayrıca cihazınızın adını internete yazdığınızda asusun destek vb. seçenekleri çıkıyor oradan maillede ulaşabilirsiniz şuan telefondan yazdığımdan böyle atabildim kusura bakmayın

Bu arada hocam cihazınızda termal macundan ziyade sıvı metal olduğunu düşünüyorum asus rog laptoplar sıvı metalle soğutuluyorlar ben de asus rog strix scar 18 2024 e sahibim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-10-02-42-12-614_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-10-02-42-12-614_com.android.chrome.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-04-10-02-42-26-500_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-10-02-42-26-500_com.android.chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 21
Müşteri temsilcisi ile görüşmemiştimde ben mail yollamıştım ASUS teknik desteğe

İki tane link buldum sizin için hocam belki işinize yarar ayrıca cihazınızın adını internete yazdığınızda ASUS'un destek vb. seçenekleri çıkıyor oradan maillede ulaşabilirsiniz şu an telefondan yazdığımdan böyle atabildim kusura bakmayın

Bu arada hocam cihazınızda termal macundan ziyade sıvı metal olduğunu düşünüyorum ASUS ROG laptoplar sıvı metalle soğutuluyorlar ben de ASUS ROG STRIX Scar 18 2024'e sahibim

Çok teşekkür ediyorum çok yardımı olur hocam sağ olasın

Asus switch zorunlu değil ki. Akko ve Gateron gayet iyi switch üretiyor. Cherry MX eskisi gibi domine etmiyor pazarı. Nasıl bir şey istiyorsunuz? Benim klavydemde Akko Creamy Purple Pro switchler var mesela kremsi çok iyi bir sesi var.

Tactile switch isterseniz aşağıdaki iyidir.
Linear isterseniz aşağıdaki switchler sevilen başarılı switchler. Türkiye'ye gönderimi nasıldır tam bilmiyorum ama sorun çıkartmıyorlardı galiba. Yurt dışından Akko klavye alanlar vardı Türkiye pazarına girmeden önce marka.

Gateron tarafında nasıl switchler var bilmiyorum. Oil King diye bir model vardı en çok duyduğum. Sanırım switch almışsınız ama ileride değiştirecek olursanız yine diye yazayım ben yorumumu.

Asus switch zorunlu değil ki. Akko ve Gateron gayet iyi switch üretiyor. Cherry MX eskisi gibi domine etmiyor pazarı. Nasıl bir şey istiyorsunuz? Benim klavydemde Akko Creamy Purple Pro switchler var mesela kremsi çok iyi bir sesi var.

Tactile switch isterseniz aşağıdaki iyidir.
Linear isterseniz aşağıdaki switchler sevilen başarılı switchler. Türkiye'ye gönderimi nasıldır tam bilmiyorum ama sorun çıkartmıyorlardı galiba. Yurt dışından Akko klavye alanlar vardı Türkiye pazarına girmeden önce marka.

Gateron tarafında nasıl switchler var bilmiyorum. Oil King diye bir model vardı en çok duyduğum. Sanırım switch almışsınız ama ileride değiştirecek olursanız yine diye yazayım ben yorumumu.
Ben asustan başka switchler takılamayacağını sanıyordum belirttiğiniz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı