ASUS ROG azoth mu yoksa ASUS ROG falchion Low mu?

oguzvusi

Centipat
Daha fazla  
Evet bu ıkı klavye arasında kaldım. Arkadaşlar...kisde çok premimum ürüne benziyor. ASUS ROG azoth ile ASUS roh falchion Low profil arasında kaldım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Merakla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi hala ıkısınıde kullanıyorum ama sankı benım klavyem ASUS ROG Azoth gibi :D

Bende ikisini kullandım. Falchion'u iade ettim Azoth ile devam ediyorum. Azoth gerçekten çok iyi . Ama manyetik klavyelerde dikkatimi çekiyor. Bir tane de manyetik almayı düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki hangisini alacağımı bilmiyorum.

Bende ikisini kullandım. Falchion'u iade ettim Azoth ile devam ediyorum. Azoth gerçekten çok iyi. Ama manyetik klavyelerde dikkatimi çekiyor. Bir tane de manyetik almayı düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki hangisini alacağımı bilmiyorum.

Bende scope 96 2 de wrıles oda ASUS azotha kafa tutar gibi dediğin gibi Custom klavyelerıde beğenıyorum bayağı hoşuma gidiyor.

Bende ikisini kullandım. Falchion'u iade ettim Azoth ile devam ediyorum. Azoth gerçekten çok iyi. Ama manyetik klavyelerde dikkatimi çekiyor. Bir tane de manyetik almayı düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki hangisini alacağımı bilmiyorum.

B arada neden azotu tercih ettınız.

Son düzenleme:
Bende scope 96 2 de wrıles oda ASUS azotha kafa tutar gibi dediğin gibi Custom klavyelerıde beğenıyorum bayağı hoşuma gidiyor.

B arada neden azotu tercih ettınız.

Şu an bende hem scope 2 hem de Azoth var. Falchion aslında çok portatif bir klavye daha rahat taşınabilir bir klavye. Ama kullandığım süre zarfında Low profile olmasından dolayı alışamayacağımı düşünerek iade ettim. Belki uzun kullanımda alışılabilir. Ve tuşları çok sıkışık gibi geldi oda var. Tabii Azoth da o ara indirime girdi ve bonuslarımla neredeyse 2. el fiyatına geldi. Ama ekstra bir 2. bir klavyeye ihtiyacınız yok ise bence scope 2 de çok iyi bir klavye onun ile devam etmenizi öneririm. Ama ikinci bir klavye ihtiyacınız varsa ve alışırım derseniz Falchion daha taşınabilir bir klavye. Ya da bildiğimiz tarzda bir mekanik klavye ihtiyacınız var ise Azoth gerçekten çok çok iyi bir klavye. Bu arada Azoth daha da indirime girmiş. İtopya da 6.999₺ şu an ve peşin fiyatına 3 taksitte yapıyorlar sanırım.

Şu an bende hem scope 2 hem de Azoth var. Falchion aslında çok portatif bir klavye daha rahat taşınabilir bir klavye. Ama kullandığım süre zarfında Low profile olmasından dolayı alışamayacağımı düşünerek iade ettim. Belki uzun kullanımda alışılabilir. Ve tuşları çok sıkışık gibi geldi oda var. Tabii Azoth da o ara indirime girdi ve bonuslarımla neredeyse 2. el fiyatına geldi. Ama ekstra bir 2. bir klavyeye ihtiyacınız yok ise bence scope 2 de çok iyi bir klavye onun ile devam etmenizi öneririm. Ama ikinci bir klavye ihtiyacınız varsa ve alışırım derseniz Falchion daha taşınabilir bir klavye. Ya da bildiğimiz tarzda bir mekanik klavye ihtiyacınız var ise Azoth gerçekten çok çok iyi bir klavye. Bu arada Azoth daha da indirime girmiş. İtopya da 6.999₺ şu an ve peşin fiyatına 3 taksitte yapıyorlar sanırım.

Hemen hemen sizinle ile aynı şeyleri yaşıyoruz Low profile sonrasında ASUS Azoth deneyimi bazen Low profile pişmanlığı bazende acaba scope 96 2 mı diyorum kendi kendime ben bile kararsız kalıyorum. Şimdi tek klavye alacak olsanız hangisini seçerdiniz.

Hemen hemen sizinle ile aynı şeyleri yaşıyoruz Low profile sonrasında ASUS Azoth deneyimi bazen Low profile pişmanlığı bazen de acaba scope 96 2 mı diyorum kendi kendime ben bile kararsız kalıyorum. Şimdi tek klavye alacak olsanız hangisini seçerdiniz.

Bir de Azoth'un beyazımı siyahımı sizce bence ikisi de çok iyi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı