ASUS ROG Azoth OLED'de yazınca görüntü bozuluyor

enesbuluk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G16-614-JV 2023-RTX 4060-I7-13650HX 16GB RAM-512SSD
Herkese iyi sosyaller, ASUS ROG Azoth klavye sahibiyim. Çok kez araştırmama rağmen klavye 2.4GHz de OLED ekranına özel olarak yazı yazdığımda animasyon eklediğimde görüntü bozuk çıkıyor fakat kablosuyla bağlayınca herhangi bir sorun yok. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim? Cihazı daha yeni alıp eve geldim. Acaba kurulumda bir hata mı yaptım? Laptopum da ASUS ROG STRIX G16, ondan dolayı Armoury Crate yüklüydü direkt olarak güncelle dedim.

Çözebildiniz mi? Aynı cihaz ve aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Evet çözdüm. Yazılımı Armoury Crate üstünden güncelleyin sonrasında, OLED ekrana görsel koymak istediğinizde kablolu bağlantı üstünden koyun kaydedip çıkın sonra Wireless bağlantıya geçin. Bundan sonrasında normal şartlar altında düzelmesi gerekiyor ben sorunu bu şekilde çözdüm. Başka insanlara da yardımcı olur umarım <3

@enesbuluk
Evet çözdüm. Yazılımı Armoury Crate üstünden güncelleyin sonrasında, OLED ekrana görsel koymak istediğinizde kablolu bağlantı üstünden koyun kaydedip çıkın sonra Wireless bağlantıya geçin. Bundan sonrasında normal şartlar altında düzelmesi gerekiyor ben sorunu bu şekilde çözdüm. Başka insanlara da yardımcı olur umarım <3
Teşekkür ederim hocam sıfırlayıp yeniden eşleştirince sorun çözüldü klavyeyi daha bugün aldım baya premium bir şey hoşuma gitti umarım uzun vadede sorun yaratmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı