Cinar Gulec 06
Hectopat
Her şeyden önce anakartlarda Asus'un en tepe modeli Rog Strix değil, Rog Maximus modelleridir. Neye göre Rog Strix öneriyorsunuz? Teknik detay araştırmasını tavsiye ediyorsunuz, kendiniz araştırdınız mı da öneri yapabiliyorsunuz? Ya da kullanıyor musunuz tavsiye ettiğiniz ürünleri? Araştırsaydınız bahsedilen Rog Strix anakartın fiyatına göre çok kötü bir anakart olduğunu, VRM kalitesi ve Mosfet soğutma olarak fiyatını kesinlikle haketmediğini ve sadece görünüşe önem verildiğini görürdünüz. Kim sadece görünüş için anakart alır ki? Bu kadar kötü f/p durumundayken hala Rog Strix önerebilecek misiniz?Ne olursa olsun rog strix derim. Asusun en tepe modelidir. Hem görünüm olarakda çok hoşuma gidiyor. Teknik detay olarak araştırmanı tavsiye ederim yinede fiyat performans odaklı yapıyorsan.
Şekli güzel diye iyi saniyor arkadas sanirim.Aralarında en iyisi Tomahawk Max. VRM ve Mosfet kalitesi olarak B450 anakartlar arasında en iyilerden biri, hatta en iyisi. Çoğu X570'den bile daha iyi bu konularda. Tercihiniz bu yönde olmalı.
Her şeyden önce anakartlarda Asus'un en tepe modeli Rog Strix değil, Rog Maximus modelleridir. Neye göre Rog Strix öneriyorsunuz? Teknik detay araştırmasını tavsiye ediyorsunuz, kendiniz araştırdınız mı da öneri yapabiliyorsunuz? Ya da kullanıyor musunuz tavsiye ettiğiniz ürünleri? Araştırsaydınız bahsedilen Rog Strix anakartın fiyatına göre çok kötü bir anakart olduğunu, VRM kalitesi ve Mosfet soğutma olarak fiyatını kesinlikle haketmediğini ve sadece görünüşe önem verildiğini görürdünüz. Kim sadece görünüş için anakart alır ki? Bu kadar kötü f/p durumundayken hala Rog Strix önerebilecek misiniz?
Ben Rog Strix B450F Gaming ile Ryzen 7 2700X kullanan biri olarak sanırım yorum yapabilirim... Yaptığınız araştırmalar ne kadar doğru? Ne derece objektif, kesin olarak biliyormusunuz? Araştırmayı yapanlar ne kadar yetkin? Bilginiz var mı? ya da siz bu anakartı kullandınız ve ısı ve performans değerelerini gözlemlediniz mi de bu anakarta fiyatına göre çok kötü bir anakart diyebiliyorsunuz ...Aralarında en iyisi Tomahawk Max. VRM ve Mosfet kalitesi olarak B450 anakartlar arasında en iyilerden biri, hatta en iyisi. Çoğu X570'den bile daha iyi bu konularda. Tercihiniz bu yönde olmalı.
Her şeyden önce anakartlarda Asus'un en tepe modeli Rog Strix değil, Rog Maximus modelleridir. Neye göre Rog Strix öneriyorsunuz? Teknik detay araştırmasını tavsiye ediyorsunuz, kendiniz araştırdınız mı da öneri yapabiliyorsunuz? Ya da kullanıyor musunuz tavsiye ettiğiniz ürünleri? Araştırsaydınız bahsedilen Rog Strix anakartın fiyatına göre çok kötü bir anakart olduğunu, VRM kalitesi ve Mosfet soğutma olarak fiyatını kesinlikle haketmediğini ve sadece görünüşe önem verildiğini görürdünüz. Kim sadece görünüş için anakart alır ki? Bu kadar kötü f/p durumundayken hala Rog Strix önerebilecek misiniz?
Ufak bir araştırma ile Tierlist'leri ve incelemeleri bulmanız çok kolay. Kimse kendi kullandığına kötü denilmesini kabullenmez, aslında öyle olduğunu bilse bile. Bu konuda sizi anlıyorum fakat yine de gerçekçi olmakta fayda var. Rog Strix B450F için hemen her yerde verilen para için kötü performans verdiği ve giriş seviyesi (Low Tier) bir anakartın özelliklerini yüksek fiyata sunduğu geri dönüşlerinin yapıldığını görebilirsiniz. Çoğu Tierlist'te 2700X'e OC bile yapamayacak bir anakart olarak test sonucu veren bir anakart ve fiyatı 1000 TL. Ha siz yine de iyi diyorsanız iyidirBen Rog Strix B450F Gaming ile Ryzen 7 2700X kullanan biri olarak sanırım yorum yapabilirim... Yaptığınız araştırmalar ne kadar doğru? Ne derece objektif, kesin olarak biliyormusunuz? Araştırmayı yapanlar ne kadar yetkin? Bilginiz var mı? ya da siz bu anakartı kullandınız ve ısı ve performans değerelerini gözlemlediniz mi de bu anakarta fiyatına göre çok kötü bir anakart diyebiliyorsunuz ...
Konu sahibi arkadaşım Asus Rog Strix B450F Gaming Modeli anakartı 11 aydır kullanıyorum. Ryzen 7 2700X sabit 4.2 Ghz de stabil olarak çalışıyor render ve oyun ağırlıklı olarak kullanıyorum işlemci, mosfet ve vrm ısılarında hiç bir problem gözlemlemedim. 4 Dimm 3200 Mhz bellekleri de bu kart üzerinde sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca yeni Bios güncellemeleri ile birlikte kart bellek hız desteği 4400 Mhz'e yükseldi. Kartın sadece görüntüye önem veren bir kart olduğu konusu da komik, evet görüntüsü çok güzel bir kart. Ama sadece görüntü olduğu tamamen yanlış...Bana göre kartın tek eksi yanı M2 slotları üzerinde soğutma plakası olmaması ki ben XPG'nin M2 SSD'sini kullandğımdan ve soğutma plakası SSD ile geldiğinden benim için sorun olmadı. Kartın ses kartı performansı inanılmaz iyi daha önce ki anakartlarıma göre değerlendiriyorum ki bunlar içerisin de Asusun tepe modeli olan Crosshair ailesi kartlar da var... Özellikle ben bu kartı kullanan, yıllardır kendi sistemlerini toplayan ve kuran biri olarak bu anakartı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim parasını sonuna kadar hakeden çok iyi bir kart...
Sorun nerede? Dostum bu kart 3. Nesil Ryzen işlemciler ile uyumlu... Bellek desteği de 4400 MHZ.Ben Rog Strix B450F Gaming ile Ryzen 7 2700X kullanan biri olarak sanırım yorum yapabilirim... Yaptığınız araştırmalar ne kadar doğru? Ne derece objektif, kesin olarak biliyormusunuz? Araştırmayı yapanlar ne kadar yetkin? Bilginiz var mı? ya da siz bu anakartı kullandınız ve ısı ve performans değerelerini gözlemlediniz mi de bu anakarta fiyatına göre çok kötü bir anakart diyebiliyorsunuz ...
Konu sahibi arkadaşım Asus Rog Strix B450F Gaming Modeli anakartı 11 aydır kullanıyorum. Ryzen 7 2700X sabit 4.2 Ghz de stabil olarak çalışıyor render ve oyun ağırlıklı olarak kullanıyorum işlemci, mosfet ve vrm ısılarında hiç bir problem gözlemlemedim. 4 Dimm 3200 Mhz bellekleri de bu kart üzerinde sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca yeni Bios güncellemeleri ile birlikte kart bellek hız desteği 4400 Mhz'e yükseldi. Kartın sadece görüntüye önem veren bir kart olduğu konusu da komik, evet görüntüsü çok güzel bir kart. Ama sadece görüntü olduğu tamamen yanlış...Bana göre kartın tek eksi yanı M2 slotları üzerinde soğutma plakası olmaması ki ben XPG'nin M2 SSD'sini kullandğımdan ve soğutma plakası SSD ile geldiğinden benim için sorun olmadı. Kartın ses kartı performansı inanılmaz iyi daha önce ki anakartlarıma göre değerlendiriyorum ki bunlar içerisin de Asusun tepe modeli olan Crosshair ailesi kartlar da var... Özellikle ben bu kartı kullanan, yıllardır kendi sistemlerini toplayan ve kuran biri olarak bu anakartı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim parasını sonuna kadar hakeden çok iyi bir kart...