Ben Rog Strix B450F Gaming ile Ryzen 7 2700X kullanan biri olarak sanırım yorum yapabilirim... Yaptığınız araştırmalar ne kadar doğru? Ne derece objektif, kesin olarak biliyormusunuz? Araştırmayı yapanlar ne kadar yetkin? Bilginiz var mı? ya da siz bu anakartı kullandınız ve ısı ve performans değerelerini gözlemlediniz mi de bu anakarta fiyatına göre çok kötü bir anakart diyebiliyorsunuz ...
Konu sahibi arkadaşım Asus Rog Strix B450F Gaming Modeli anakartı 11 aydır kullanıyorum. Ryzen 7 2700X sabit 4.2 Ghz de stabil olarak çalışıyor render ve oyun ağırlıklı olarak kullanıyorum işlemci, mosfet ve vrm ısılarında hiç bir problem gözlemlemedim. 4 Dimm 3200 Mhz bellekleri de bu kart üzerinde sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca yeni Bios güncellemeleri ile birlikte kart bellek hız desteği 4400 Mhz'e yükseldi. Kartın sadece görüntüye önem veren bir kart olduğu konusu da komik, evet görüntüsü çok güzel bir kart. Ama sadece görüntü olduğu tamamen yanlış...Bana göre kartın tek eksi yanı M2 slotları üzerinde soğutma plakası olmaması ki ben XPG'nin M2 SSD'sini kullandğımdan ve soğutma plakası SSD ile geldiğinden benim için sorun olmadı. Kartın ses kartı performansı inanılmaz iyi daha önce ki anakartlarıma göre değerlendiriyorum ki bunlar içerisin de Asusun tepe modeli olan Crosshair ailesi kartlar da var... Özellikle ben bu kartı kullanan, yıllardır kendi sistemlerini toplayan ve kuran biri olarak bu anakartı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim parasını sonuna kadar hakeden çok iyi bir kart...