Samet Safa Sert
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese iyi akşamlar kolay gelsin. Son zamanlarda foruma çokça konu açtım bunun için herkesten çok özür dilerim fakat karşıma sürekli bir problem veya soru işareti çıktığı için internette de bu konularla ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadığım için sizlere sormak zorundayım. Konu başlığında da belirttiğim anakartı 1 hafta içerisinde satın alacağım fakat bu anakartta CPU güç bağlantısı olarak 14 pin isteniyor. Fakat benim kendi sistemime belirlediğim FSP Hydro 750Watt 80Plus Bronze güç kaynağında sadece 8 pinlik CPU güç çıkışı var. Bu konuda çok fazla gürültü kirliliği var internet üzerinde. Kimisi sadece 8 pin bağlamak yeterlidir diğer 4 pin en üst düzeyde overclock yapan kullanıcılar için hat rahatlatma olarak kullanılıyor gibi yorumlar okudum. Kimisi de 4 to 8 pin kablosu kullanmış ve diğer 4 pini de bu şekilde doldurmuş. Ben de Technopat'ta çoğu insanın önereceği biçimde bu anakarta uyum sağlayacak PSU arayışına girdim fakat bütçemi artık daha fazla zorlayamam. Bu bağlamda şöyle bir PSU ya denk geldim fiyatı hem bütçeme uygun hem de fazlasıyla yetecek CPU güç çıkışı var fakat internette bu PSU'ya dair hiçbir bilgiye rastlamadım. Sizce bu PSU alınabilir mi yoksa cidden ufak bir dönüştürücüyle bu işin içinden çıkabilir miyim? Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aerocool olan bir türlü hakkında bilgi bulamadığım fakat CPU pin beslemesi yeterli PSU:
www.biosis.com.tr
Öncesinde almayı düşündüğüm fakat CPU bağlantı sayısı yetmeyecek olan fiyat performans canavarı herkesin önerdiği PSU:
www.biosis.com.tr
PSU için 650 TL'nin üzerine çıkabilecek bütçem kalmadı. Siz yine de 650 TL'ye kadar bunların haricinde PSU önerebilirsiniz.
Aerocool olan bir türlü hakkında bilgi bulamadığım fakat CPU pin beslemesi yeterli PSU:

AEROCOOL 750W 80+ BRONZE AERO AE-AEROBR750 12cm Fanlı Power Supply
toptan AEROCOOL 750W 80+ BRONZE AERO AE-AEROBR750 12cm Fanlı Power Supply özellikleri, fiyat bilgisi, bayi satışı.

Biosis Bilgisayar Bayi Sistemi
Biosis bilgisayar bayi sistemi b2b bilgisayar, notebook

Son düzenleyen: Moderatör: