ASUS ROG cetra almayı düşünüyorum mobil için. iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Hiç inceleme bulamadım. iOS ile uyumlu mu bu kulaklık? Aldığımda sıkıntı çıkar mı acaba? Yabancı videolarda hep Android ile denemişler, iOS cihazla denenmemiş hiç. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ASUS ROG cetra almayı düşünüyorum mobil için. iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Hiç inceleme bulamadım. iOS ile uyumlu mu bu kulaklık? Aldığımda sıkıntı çıkar mı acaba? Yabancı videolarda hep Android ile denemişler, iOS cihazla denenmemiş hiç. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Evet biraz araştırınca dediğiniz gibi olduğunu fark ettim. Bende elimde 3.5mm den lightning e dönüştürücü olduğu için, direk asus rog cetra 2 yi satın alıcam
Peki ben altta link bıraktığım ürünü dönüştürücü ile iphone 11 pro max e bağlasam sorunsuz çalışır mı? Cevap verirsen çok sevinirim. Ya ancı forumlarda androidciler çok övüyor bu modeli
Kablo üzerindeki kontroller önemlimdeğil benim için. Ben kullanmıyorum hiçbir zaman. (Tabi çalışmasını isterim) 750₺ ye sipariş verdim. Şuan yolda, geldiğinde buraya gelip cevap vericem. Hiç inceleme yapılmamış konu açıp ayrıntılı bilgi de yazıcam.