Asus Rog Claymore Core vs. Asus Rog Strix Flare Mekanik Oyuncu Klavyesi

Ya öyle Mesajlar yazmışsınız ki alasım geldi fakat G213’ü satabilecek miyim😟

Şöyle güzel bir indirimle 500-600 lira civarı yakalanabilirse tereddütsüz direk alınası bir klavye. Şu anda 800-1000 lira arasında dolaşıyor fiyatı. Bu fiyatlar yüksek gerek yok.

Ayrıca G213 de gayet güzel ve başarılı bir klavye bence masrafa gerek yok :)

Son düzenleme:
Aldığınız zamanlar dolar 5.5TL civarıydı galiba ve şu an bu klavyeyi 900 TL'ye buldum diye seviniyorum.

Şöyle güzel bir indirimle 500-600 lira civarı yakalanabilirse tereddütsüz direkt alınası bir klavye. Şu anda 800-1000 lira arasında dolaşıyor fiyatı. Bu fiyatlar yüksek gerek yok.

Ayrıca G213'de gayet güzel ve başarılı bir klavye bence masrafa gerek yok :)

Aldığınız zamanlar dolar 5.5TL civarıydı galiba ve şu an bu klavyeyi 900 TL'ye buldum diye seviniyorum. Ama alınmaya değer mi bilmiyorum, alan arkadaşlar sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?

Aldığınız zamanlar dolar 5.5TL civarıydı galiba ve şu an bu klavyeyi 900 TL'ye buldum diye seviniyorum.

Aldığınız zamanlar dolar 5.5TL civarıydı galiba ve şu an bu klavyeyi 900 TL'ye buldum diye seviniyorum. Ama alınmaya değer mi bilmiyorum, alan arkadaşlar sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?

Evet aldığım zamanlar kur düşüktü ve şu anda fiyatları takip etmediğim için son durum nedir bilmiyordum. Artık kaliteli ürünleri uygun fiyata almak hayal oldu. Ürünü hala kullanıyorum herhangi bir sorunum yok. Fakat şimdi gidip 900-1000 lira verip bir klavye almam sanırım. Bana çok lüks geliyor bu fiyatlara :(

2016dan beri kullanıyorum ve keşke corsair alsaydım dedim durdum. Klavyenin bir kaç tuşu farklı renkler kusuyor , başına buyruk renk modları yaratıyor. Klavyenin üst tarafına az miktarda bile su dökülse space tuşu altındaki devasa boşluktan içerisine doluyor. Bunlar haricinde herhangi bir artı tarafını göremedim. Asus ekipman işini sağlam yapamıyor ve çıkardığı ürünün arkasında durup gerekli desteği vermiyor. Söyleyeceklerim bu kadar. ( asus fusion kulaklığın halini söylemiyorum bile )

Corsair de gerçekten güzel. Asus' u 20 Kasım 2018 den beri kullanıyorum ve oldukça yoğun olarak. Bilgisayar başında günde ortalama 8-10 saat. Klavye de hiç bir sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor, her şey ilk günkü gibi. Çok şükür sıvı her hangi bir şey dökülmedi. Dökülseydi dediğin gibi sıkıntı olabilirdi. Satın aldığım dönemdeki fiyatı ve performansıyla memnunum :) Umarım böyle sorunsuz uzun seneler devam eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı