Asus Rog Claymore RGB Cherry MX Brown Klavye alınır mı?

Kromat26

Hectopat
Normalde Corsair K68 adlı klavyeyi almayı düşünüyordum. Fakat sitenin içerisindeki konularda gezerken gördüm ki, Corsair klavyelerde, kabaca dınnnn tarzında bir ses çıkıyormuş ve bu sesle çoğu Corsair klavyede karşılaşılıyormuş. Hal böyle olunca, ben de farklı bir klavye almaya yöneldim. Kahverengi Switch'in kırmızıdan daha iyi olduğunu da okudum sitede. O yüzden şu linkteki klavyeye yöneldim.

Ama klavye hakkında hiç inceleme yapamamıştım. Bu klavyeyi bu fiyata önerir misiniz?

Bu arada çıkan sesin videosu ise şuymuş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum öneririm. Amazon fiyatı 250 dolar stok bitirmek için qp ye yollamış asus. Normalde görebileceğin en pahalı klavyelerdendir. Bu fiyata alınabilecek en iyi klavyeden birisidir. Diğer alınabilecekler k70 mk2 cooler master mk750. Aralarından claymore 1 tık önde bence.

Cevabın için teşekkürler öncelikle. Şunu da sorayım, kahverengi switch'i hiç deneme fırsatım olmadı. Şu an için zaten yüksek ihtimalle bu klavyeyi alacağım ama, switch iyi mi sence?

Cevabın için teşekkürler öncelikle. Şunu da sorayım, kahverengi switch'i hiç deneme fırsatım olmadı. Şu an için zaten yüksek ihtimalle bu klavyeyi alacağım ama, switch iyi mi sence?
Cherry Mx Brown'dan bahsediyorsunuz en kaliteli Mekanik Switch üreticilerinden biri.

Asus ve Corsair mekanik anahtarları Cherry'den alıyor. Birinde yay sesi olup da diğerinde olmaması gibi bir şey olamaz.
Kalite kontrolü diye bir faktör de var. Bu switchler direk geldiği gibi montaja yollanmıyor.

Bu yay sorunu gayet yaygın Corsair klavyelerde, demek Corsair kalite kontrolünde bir problem yaşıyor ki bunlar karşımıza çıkıyor. Tabi kasanın malzemesinin de payı var, metal kasa da bunu etkiliyor.

Kalite kontrolü diye bir faktör de var. Bu switchler direk geldiği gibi montaja yollanmıyor.

Bu yay sorunu gayet yaygın Corsair klavyelerde, demek Corsair kalite kontrolünde bir problem yaşıyor ki bunlar karşımıza çıkıyor. Tabi kasanın malzemesinin de payı var, metal kasa da bunu etkiliyor.
O zaman demek istediğin ya Corsair kalite kontrol yapmıyor ya da daha az maliyet ile sorunlu olan mekanik anahtarları alıyor.

Cherry MX Brown mekanik hissini hiç yaşatmıyor söyliyim. Yani o click sesi gelmiyor. Tok bir sese sahip. Normal klavyeden hallice onu belirtelim. Onun dışında güzel klavyedir fakat Red Switch önerim olur oyun için alınacaksa eğer. Yazı yazmak ve click sesini iliklerine kadar hissetmek istiyorsan da Razer Green veya MX Blue idealdir.

O zaman demek istediğin ya Corsair kalite kontrol yapmıyor ya da daha az maliyet ile sorunlu olan mekanik anahtarları alıyor.
Tahmin yürütüyorum, tabi hiçbir kurumu direk suçlamak istemem. Ben başka markalardan pek duymadım. Kendi klavyemde de en az 4-5 tuş var yay sesi çıkaran.

Corsair klavye kasasında da ucuz malzeme kullandığından insan şüpheye düşüyor.

Razer Green'den bahsedildiğini görünce, öylesine bir fiyatlarına bakayım dedim. İlginç bir şekilde 599 liraya şu anda Razer Blackwidow satılıyor.

Ne dersiniz, sizce almak mantıklı mı? Şu anda acayip şekilde bu klavyeye yöneldim çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı