ASUS ROG Delta alınır mı?

İyi geceler ve forumlar.

Ben bu konu içerisinde önceden konuşmuş birisiyim.

Kulaklığın hiçbir sorunu yok. Uygulaması üzerinden kulaklığı güncelleyemiyorum tek sorunu bu.
Uygulama üzerinden kulaklığın profilini müzik yaptım. Ekolayzeri hip-hop'ta kullanıyorum. Ses kalitesi muazzam.
Mikrofonunda hiçbir sorun yok. Mikrofonunda ses kalitesi ayrı güzel.

Kesinlikle, içiniz rahat bir şekilde bu kulaklığı alabilirsiniz.

Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı herşey iyi hoş ancak CS'de hiç sesleri beğenmedim yardımcı olabilecek olan var mı? Umutt#6767
Arkadaşlar müsait olan varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Usta şuan kablosuz mu alsam bu kulaklığı mı alsam bilemedim sormak istediğim şey kullanım süre boyunca pedlerde soyulma yada kararma gibi bi durum oldu mu beyaz renginde

Usta şuan kablosuz mu alsam bu kulaklığı mı alsam bilemedim sormak istediğim şey kullanım süre boyunca pedlerde soyulma yada kararma gibi bi durum oldu mu beyaz renginde
Hocam kullanıyorum ben, hiç bir sorun yok, zaten kumaş padide var, özellikle beyaz kulaklık istiyorsanız benim gibi özellikle, çok çok iyi seçenek olur, tasarımı rgbsi falan çok güzel..

Sebebi de yazarsanız çok mutlu olurum açıkçası
Ses kalitesi bence iyi değil, müzik zevki yerlerde. "Ben bunu alacağım, sadece CS:GO oynarken takacağım." diyenler için yapılmış. Video, müzik, film işkence. Unutun yani. Katlanabilen varsa da ya umursamıyordur ya da kulak zevki yoktur. Bu kadar da sertim.

Hocam kullanıyorum ben, hiç bir sorun yok, zaten kumaş padide var, özellikle beyaz kulaklık istiyorsanız benim gibi özellikle, çok çok iyi seçenek olur, tasarımı rgbsi falan çok güzel..

yolda merakla bekliyorum zaten beyazı hoşuma gitti diye yanında ıq standınıda aldım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…