ASUS ROG Delta vs Razer Kraken V3 Pro HyperSpeed

ASUS ROG kulaklığı birisi bana söylemişti sesleri iyiymiş ASUS ROG kalitedirde bence ASUS ROG'u kullanın derim seslerine baktınızmı berrak netmi.

Kulaklık geldi de aralarında ses kalitesinde öyle ekstrem fark yok. Razer Wireless olduğu için önde şu an benim için. Basslarda da titreşim var, o biraz baş ağrıtır ama olsun. :D

Kulaklık geldi de aralarında ses kalitesinde öyle ekstrem fark yok. Razer Wireless olduğu için önde şu an benim için. Basslarda da titreşim var, o biraz baş ağrıtır ama olsun. :D

Titreşimi kapatabilirseniz ayarlarından kapatırsınız bir de öyle ekstrem fark yok derken ayarlarda neleri seçtiniz ROG iyidir çünkü.

Titreşimi kapatabilirseniz ayarlarından kapatırsınız bir de öyle ekstrem fark yok derken ayarlarda neleri seçtiniz ROG iyidir çünkü.

ROG kötü değil zaten aralarında fark yok sadece. Çoğu ayarları denedim, stok ayarlarda ASUS'tan Razer'e geçince fark hissetmedim, oyunlarda da ayarlar denedim öyle fark yok gibi geldi bana.

ROG kötü değil zaten aralarında fark yok sadece. Çoğu ayarları denedim, stok ayarlarda ASUS'tan Razer'e geçince fark hissetmedim, oyunlarda da ayarlar denedim öyle fark yok gibi geldi bana.

Oyun içi ayarları da yapın tabii ama ilk önce Windows'tan ses seçimini kulaklık olarak seçtinizmi ses kartsız olarak. Windows ses seviyesi 50'de olsun ses yeterince iyiyse, oyun içi sesler çok fazla veya az olmasın dengeli olsun.

Kulaklığı hoparlör olarak görüyor onu düzeltemedim bir türlü :D

ASUS ROG cetra 2 kulaklık için ses kartı şart mı? Belki bu konuya giderseniz sorununuza belki çözüm olabilir o arkadaşa kulaklığı seçmesi için yazmıştım oda güncelleme ile oraya ekledi ve sorun çözüldü onunkini hallettik sizde bir deneyin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı