ASUS ROG Flare II Animate klavye yamuk

Farukkkkk

Centipat
Daha fazla  
ASUS'tan 4 ay önce aldığım klavyenin bugün yamuk olduğunu fark ettim. Önceden sanki space tuşu yamuk gibi geliyordu ben de iki tarafın yüksekliğinin ölçtüğünde aynı olduğunu görünce gözüm öyle geliyor zannetmiştim tam tersine klavyemmiş bugün fark ettim görsellerle bırakıyorum yani ne yapsam bilmiyorum garantiye gitmeyi düşünüyorum. ASUS ROG Flare II Animate.

Dosya Ekleri

• IMG_20241221_202806.jpg
    IMG_20241221_202806.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20241221_203255.jpg
    IMG_20241221_203255.jpg
    217,5 KB · Görüntüleme: 48
Vallahi hocam ben anlamadım astigmat falan var mı sizde bende bir ara monitörü yamuk görüyordum astigmat olduğunu öğrendim misal monitörün sağ tarafı daha büyük sol tarafı daha küçük gibi açı bozukluğu. Çünkü ben şu an hiç sorun göremedim.

Ya donanımsal olarak bir sorun yok ama üst taraftan bastırınca aşağı doğru gitti geldi Ben de ilk başta dedim ne oluyor şimdi dikkat ettim baktım gerçekten de bir boşluk var öyle Bayağı da para döktüm klavyeye bir sorun varsa da Garanti bitmeden fark edeyim diyorum
Vallahi hocam ben anlamadım astigmat falan var mı sizde bende bir ara monitörü yamuk görüyordum astigmat olduğunu öğrendim misal monitörün sağ tarafı daha büyük sol tarafı daha küçük gibi açı bozukluğu. Çünkü ben şu an hiç sorun göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı