Orientiss
Centipat
Daha fazla
Merhaba, ASUS ROG Flow X13 (Ryzen 9, RTX 4060 60W) modelini almayı düşünüyorum. Cihaz çok hoşuma gitti katlanmasıyla, dokunmatik ekranıyla ve özellikleriyle. Oyun oynayan birisiyim fakat nadir. Genellikle CS2 ve nadiren Valorant oynuyorum. Onun dışında FIFA dışı fazla oynamıyorum. Yazılım yapıyorum yani Android Studio, Photoshop gibi lazım olacak uygulamaları kaldırması gerekiyor. 50.000 TL bütçe var. 1000 TL bile üstüne çıkamam.
Önerileriniz varsa başka önerilere de açığım. (Monster ve Excalibur harici) Taşınabilir olması lazım. 2024 yazı belki okumaya yurt dışına gidebilirim. Eğer diğer yıl olmaz ise de 2025'te okumaya yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Taşıyabileceğim ve işlevsel bir laptop olması lazım. ASUS ROG G16 bakıyorum bir de fakat pil ömrü az bir laptop.
Önerileriniz varsa başka önerilere de açığım. (Monster ve Excalibur harici) Taşınabilir olması lazım. 2024 yazı belki okumaya yurt dışına gidebilirim. Eğer diğer yıl olmaz ise de 2025'te okumaya yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Taşıyabileceğim ve işlevsel bir laptop olması lazım. ASUS ROG G16 bakıyorum bir de fakat pil ömrü az bir laptop.
Son düzenleyen: Moderatör: