ASUS ROG Flow X13 Kutusundan Çıkıyor

Yalnız ben videoyu izledim, Ali abimizin Windows 10 ilk kurulum aşamasını gösterirken bilmeden Enter tuşuna basarak İngilizce dilini seçip Cortana'yı konuşturmaya başlaması beni benden aldı 🤣
Üstelik tam da Türkiye'de satılan ve piyasadan alınan bir ürün olduğunu söylerken Cortana İngilizce olarak konuşmaya başladı 😂

Neyse, inceleme videosunu bekliyoruz. Umarım ASUS bu bilgisayarda mükemmel bir iş çıkarır.

Çok güzel ve kullanışlı görünüyor, tek eleştirim docking station üzerinde güç girişi ve görüntü girişlerinin, usb girişleri ile aynı tarafta olması olurdu.

Harici kartı masanın üstüne koyduğumuzu düşündüğümüzde, güç ve görüntü girişleri, masanın arkasına bakarken USB girişleri ön tarafa, kullanıcıya doğru baksa daha iyi olurdu sanki ulaşım kolaylığı açısından.

Biraz düzenleme ile mükemmel bir ev istasyonuna dönüşüyor olduğuna eminim, gelip laptopu takıp harici klavye mouse ve monitör ile bir anda masaüstü deneyimi yaşamak paha biçilemez bir rahatlık ayrı ayrı laptop ve masaüstü toplamak istemeyenler için.
İkinci ekran kartı dahil fiyat mı. Göremedim
Dahil.

Bu kadar yenilikçi ya da farklı, bir de üzerine hayal edilen bir konsepti başarıyla uygulamış olmaları heyecanlandırdı. O PCIe bağlantısı TB3 limitlerini aşıyor mesela, Dock desen dahili. Her yıl yenisini çıkartmaları gereken bir model bence.

Bu kadar yenilikçi ya da farklı, bir de üzerine hayal edilen bir konsepti başarıyla uygulamış olmaları heyecanlandırdı. O PCIe bağlantısı TB3 limitlerini aşıyor mesela, Dock desen dahili. Her yıl yenisini çıkartmaları gereken bir model bence.
Birkaç sene içinde mezun olduğumda hem yeni bir laptop almak, hem de yeni bir masaüstü toplamak istiyordum, eğer her sene veya en azından birkaç senede bir yenilenirse büyük ihtimalle doğrudan bu sisteme geçiş yapıveririm, beni de sizin gibi oldukça fazla heyecanlandırdı.

Sınırları zorlayan, bu tip ufak kolaylıklarla ciddi kullanım yelpazesi sunan yenilikçi tasarımlara gerçekten çok heyecanlanıyorum.

Abi Gta 5 açar mı? (Kimse yazmamış :))
Şaka maka fena birşey olmuş testlerini bekliyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı