ASUS ROG Flow Z13 alınır mı?

Muhittin tekin

Decapat
Daha fazla  
Sizce bu bilgisayar bu paraya alınır mı? Bunun yerine RTX 3070 sistem toplamak daha mantıklı mı? Bilgisayarı daha çok ders çalışmak arada bir de oyun oynamak için kullanıyorum.

Merhaba, şahsen bunun yerine hem ders çalışıp ve her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir iPad, kalan bütçe ile de bir PC toplamayı tercih ederdim.

Bu fiyatı haketmiyor. @Value'nin de dediği gibi iPad + PC kombinasyonu daha mantıklı olabilir. Veyahut daha uygun fiyatlı bir Gaming Laptop.

Merhabalar, bende yaklaşık 1 ay önce her zaman alış veriş yaptığım İstanbul Topkapı mağazasından Asus Rog Z13 aldım. Cihaz güzel ve taşınabilir ve klavyesi RGB'li gerçekten mükemmel. Fakat içinden kalem çıkmıyor. Ekran başarılı, pantone onaylı. SSD 2230 değiştirilebilir fakat bu ssd'yi bulmak biraz zor. Ram'ler 2x8 ve gömülü, değiştirilemiyor. Ekran 500 nits parlaklık veriyor. Ekran kartı 3050, işlemci i7 12700H.

Fakat 2 gün önce şarjı bitti ve bir daha açılmadı.

1 gün bekledim, hiç belirti olmadı.

Aliexpress'ten Asus SA201H kalemini de aldım. Dokunmatik Asus pc lerde otomatik çalışıyor. Diğer pc lerde çalışmıyor.

Kalem geldi, ama cihaz garantide iade oldu.

Sebebini de açıklamadılar.

Büyük ihtimalle anakart yandı. (Benim tahminim)

Ocak 2022'de çıkmış bir ürün, fakat eksikleri var gibi düşünüyorum.

Şarjı, parlaklık %50'de 4 saat civarında gidiyor.

Öğretmenler için gayet güzel bir ürün, taşıması kolay ancak muadillerine göre biraz ağır.

Bu segmentte fazla seçenek yok, Surface ve iPad var.

Üzüldüm gerçekten, elden bir şey gelmiyor. Fiyatı da 1000 TL artmış durumda.

Alacak arkadaşlara inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Önerisi olan varsa lütfen yazsın. Surface mantıklı mı, ya da Macbook Pro'nun yanına 5. nesil iPad yakışır mı?

Sağlıcakla kalın.

Merhaba, sizin için üzüldüm, kötü bir deneyim olmuş. Lakin söylediğiniz gibi gerçekten kendini kanıtlaması gereken yeni bir ürün.

Şahsen bu tarz ürünlerin içinde tavsiyem iPad olur. Hatta vaktiniz var ise biraz daha bekleyip 6. nesil bir iPad Pro'nun daha mantıklı olacağı kanısındayım...

Son olarak yine söylüyorum Z13 fiyatına, masaüstü ya da laptop yanına iPad seçimi en doğru seçim olacaktır.

Son düzenleme:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tekrar aynısını almak ne derece doğru olur?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tekrar aynısını almak ne derece doğru olur?
Yani bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz, kullanmış olduğunuz süreç bu kararda yardımcı olabilir.

Şahsen düşünceme gelecek olursak, taşınabilirlik sizin için önemli sanıyorum bu yüzden iPad alıp kalan para ile bir gaming laptop tercih ederdim.

Evet, bugün iPad Pro 12.9 inch aldım. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Zaten Apple etkinliğine az kaldı ve ürünlere zam gelmesi çok yüksek ihtimal gibi görünüyor. Geçen yılda da aynısı olmuş ve zam gelmişti.

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…