Çözüldü ASUS ROG g 16 Type-C ile şarj edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SelahattinA

Hectopat
Arkadaşlar elimde şöyle bir adaptör var, bununla Type-C kablosu bağlayıp ASUS ROG G16 Type-C girişiyle şarj edebilir miyim? Sorun çıkarır mı? Şu anki şarj kablosu hayvan gibi ağır tasiyamıyorum her yere sıkıntı çıkarıyor ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240121_160305.jpg
    IMG_20240121_160305.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 215
Hocam ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım emin olmak için soruyorum, bu adaptörle bilgisayarı şarj mı etmek istiyorsun?
Evet hocam şarj ediliyor ama zarar felan verirmi, birisine sordum anakartı yapacağını söyledi dedim en iyisi kullanan veya bilenden öğrenmek daha iyi

PD destekliyorsa edersin de 33W ile sadece internette gezsen bile sarjdan yer cihaz buyuk ihtimalle. En azindan bir 65W GaN adaptor alin.
Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırken

Evet hocam şarj ediliyor ama zarar felan verirmi, birisine sordum anakartı yapacağını söyledi dedim en iyisi kullanan veya bilenden öğrenmek daha iyi

Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırken

Şu tarz bir adaptör işinizi görecektir o zaman.

Kablo yoksa buna da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Peki abi bir süre bu adaptörü kullansam beni götürürmü laptopa zarar vermez değilmi

Hiçbir zaman zarar vermez istediğin gibi kullan. Dışarıda ağır işlemler yapmadığın zamanlar için kullanacaksın zaten problem olmaz. Evde yine kendi adaptörünü kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı