SelahattinA
Hectopat
Evet hocam şarj ediliyor ama zarar felan verirmi, birisine sordum anakartı yapacağını söyledi dedim en iyisi kullanan veya bilenden öğrenmek daha iyiHocam ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım emin olmak için soruyorum, bu adaptörle bilgisayarı şarj mı etmek istiyorsun?
Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırkenPD destekliyorsa edersin de 33W ile sadece internette gezsen bile sarjdan yer cihaz buyuk ihtimalle. En azindan bir 65W GaN adaptor alin.
Evet hocam şarj ediliyor ama zarar felan verirmi, birisine sordum anakartı yapacağını söyledi dedim en iyisi kullanan veya bilenden öğrenmek daha iyi
Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırken
Teşekkür ederimŞu tarz bir adaptör işinizi görecektir o zaman.
Kablo yoksa buna da bakabilirsiniz.
Peki abi bir süre bu adaptörü kullansam beni götürürmü laptopa zarar vermez değilmiŞu tarz bir adaptör işinizi görecektir o zaman.
Kablo yoksa buna da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Peki abi bir süre bu adaptörü kullansam beni götürürmü laptopa zarar vermez değilmi
Tmmdır abi teşekkür ederimHiçbir zaman zarar vermez istediğin gibi kullan. Dışarıda ağır işlemler yapmadığın zamanlar için kullanacaksın zaten problem olmaz. Evde yine kendi adaptörünü kullanırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.