Arkadaşlar elimde şöyle bir adaptör var, bununla Type-C kablosu bağlayıp ASUS ROG G16 Type-C girişiyle şarj edebilir miyim? Sorun çıkarır mı? Şu anki şarj kablosu hayvan gibi ağır tasiyamıyorum her yere sıkıntı çıkarıyor ne yapmalıyım?
Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırken
Evet hocam şarj ediliyor ama zarar felan verirmi, birisine sordum anakartı yapacağını söyledi dedim en iyisi kullanan veya bilenden öğrenmek daha iyi
Yani oluyorsa alırım ama maksat yanımda kalsın mesela sarjı bittikten sonra takar 1 2 saat sonra kullanırım diye diyorum cinku laptopun şarj kablosu hayvan gibi ağır sırtım ağrıyor taşırken
Hiçbir zaman zarar vermez istediğin gibi kullan. Dışarıda ağır işlemler yapmadığın zamanlar için kullanacaksın zaten problem olmaz. Evde yine kendi adaptörünü kullanırsın.
Hiçbir zaman zarar vermez istediğin gibi kullan. Dışarıda ağır işlemler yapmadığın zamanlar için kullanacaksın zaten problem olmaz. Evde yine kendi adaptörünü kullanırsın.