SelahattinA Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 21 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar elimde şöyle bir adaptör var, bununla Type-C kablosu bağlayıp ASUS ROG G16 Type-C girişiyle şarj edebilir miyim? Sorun çıkarır mı? Şu anki şarj kablosu hayvan gibi ağır tasiyamıyorum her yere sıkıntı çıkarıyor ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20240121_160305.jpg 125 KB · Görüntüleme: 218
Arkadaşlar elimde şöyle bir adaptör var, bununla Type-C kablosu bağlayıp ASUS ROG G16 Type-C girişiyle şarj edebilir miyim? Sorun çıkarır mı? Şu anki şarj kablosu hayvan gibi ağır tasiyamıyorum her yere sıkıntı çıkarıyor ne yapmalıyım?
Çözüm Artoria Pendragon 21 Ocak 2024 Teknik olarak edebilmen lazım, cihaz PD destekliyor fakat çok az güç aktarıyor yavaş eder.
KS KS SelahattinA Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 1 Eylül 2024 #11 Kwanon dedi: Hocam çözebildiniz mi durumu ? Genişletmek için tıkla... valla genellikle orjinal şarj götürüyorum zorda kaldımmı kendi mi type c şarjımı kullanıyorum ama çok zor doluyor Artı 0 Eksi
Kwanon dedi: Hocam çözebildiniz mi durumu ? Genişletmek için tıkla... valla genellikle orjinal şarj götürüyorum zorda kaldımmı kendi mi type c şarjımı kullanıyorum ama çok zor doluyor