M mrte99 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, benim cihazım ASUS ROG G15 G513QM cihazımda MUX Switch modu yok. Bunu harici olarak televizyonda veya monitörde denemek istiyorum ama hangi girişten olacak bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri mux.png 35,3 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba, benim cihazım ASUS ROG G15 G513QM cihazımda MUX Switch modu yok. Bunu harici olarak televizyonda veya monitörde denemek istiyorum ama hangi girişten olacak bilmiyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 30 Haziran 2023 #2 Armoury Crate'den ekran görüntüsü paylaşsana. Orada Extreme gibi bir ayar olacaktı. MUX switch o ayar. İsmini değiştirdiler. Artı 0 Eksi
Armoury Crate'den ekran görüntüsü paylaşsana. Orada Extreme gibi bir ayar olacaktı. MUX switch o ayar. İsmini değiştirdiler.
KS KS M mrte99 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 RayOula dedi: Armoury Crate'den ekran görüntüsü paylaşsana. Orada Extreme gibi bir ayar olacaktı. MUX switch o ayar. İsmini değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... hocam mux yok diye biliyorum benim cihazda ama Dosya Ekleri mux.png 749,3 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
RayOula dedi: Armoury Crate'den ekran görüntüsü paylaşsana. Orada Extreme gibi bir ayar olacaktı. MUX switch o ayar. İsmini değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... hocam mux yok diye biliyorum benim cihazda ama