ASUS ROG G15 mi MSI cyborg 15 mi?

Hocam adam ASUS kalitesi ile MSI kalitesi arasında kalmış adama Victus diyorsun
Asus ile MSI her kulvarda rakipsiz kasa üretmiyorlar. MSI'ın giriş seviyesi kasaları alınabilecek en berbat laptoplar mesela. Asus'un da "TUF" modelleri hiç güzel değil mesela. 30 bin TL'nin üstünde bir para verecek ve RTX 3060 veya RTX 4060 45W alacak? Gözünüzü seveyim yapmayın. RTX 4060 120W nerede RTX 4060 45W nerede. Bu paraları bu 2 modelden birine vermek büyük pişmanlık olur. Victus alınmalı.

Hocam bana ulaşabilir misiniz bahsettiginiz FPS degerlerini alamıyorum mesajıma dönüş yapabilir misiniz?

Hocam bana ulaşabilir misiniz bahsettiginiz FPS degerlerini alamıyorum mesajıma dönüş yapabilir misiniz?

Oyuna girerken hangi ekran kartını kullandığını kontrol eder misin? Bu laptoplarda 2 ekran kartı olduğundan bazen oyunlarda dahili ekran kartını kullanabiliyor.

Oyuna girerken hangi ekran kartını kullandığını kontrol eder misin? Bu laptoplarda 2 ekran kartı olduğundan bazen oyunlarda dahili ekran kartını kullanabiliyor.

Hocam ekran karti utimate modda giriyorum oyunlara yani MUX switch aktif. Bana ulaşabilir misiniz @dogann.07

Hocam ekran karti utimate modda giriyorum oyunlara yani MUX switch aktif. Bana ulaşabilir misiniz @dogann. 07.

Bu durumda laptop çok ısınıyor olabilir. Bu yüzden CPU kendini limitliyordur veya tek kanal RAM kullandığınız için de beklenen FPS'in altında alıyor olabilirsiniz.

Bu durumda laptop çok ısınıyor olabilir. Bu yüzden CPU kendini limitliyordur veya tek kanal RAM kullandığınız için de beklenen FPS'in altında alıyor olabilirsiniz.

Bana ulaşabilir misiniz buradan konuşmak zor oluyor Instagram: dogann.07

Hocam en azından siz bir iletişim verebilir misiniz ben size ulaşayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…