Ev tipi büyük pervaneli vantilatör değil ki bu, sesi yan odaya kadar gitsin

ayrıca
@paricfy haklı. Gaming laptopların hepsinde fan sesi olur. Ben hiçbir Gaming bilgisayarda öyle abartıldığı gibi yüksek fan sesleri duymadım. Ve hala kullanıcıların sıcaklık değerleri ve fan sesleri ile ilgili şikayetlerini ve takıntılarını anlamıyorum. Ben bazen render alırken ya da oyun oynarken yaz aylarında olduğumuzdan sıcaklığı daha da artmasın diye fanları sonuna kadar açıyorum. Önemli olan fanın sesi değil fanın donanımı güzel soğutması...
Kararsız ve tereddütte kalmanı anlıyorum. Sonuçta bunları ucuz cihazlar değil. Para veriyoruz ve bu yüzden hem sorunsuz hem de memnun kalacağımız ürünler istiyoruz. Ama benden sana tavsiye, çok fazla yoruma ve çok görüşe takılıp kalırsan istediğini alamazsın, alırsan da memnun olamazsın. Senin yaşadığın bu durumu herkes gibi ben de yaşadım. Aşağıya bu başlıkta 8 ay önce yaptığım yorumu bırakıyorum. Yaşadığın kararsızlığa bir örnek...
Victus konusuna gelince, bu konuda fanboyluk yapmayacağım, havadan konuşmayacağım ve başkalarının görüşlerini söyleyip ikinci, üçüncü el bilgi aktarmayacağım. Evet dediğin gibi Victus F/P bir ürün. ROG fiyatına 4070'li bir Victus alabilirsin. Ben şahsen Victus tasarımını, estetiğini beğeniyorum. Kasası sade ve hafif. Çantada rahat taşınır, her yerde kullanılır.
Ama bu durum avantaj göründüğü gibi dezavantaj da olabilir. Victus'u kısa süreli deneyimledim. Nedense kasa kalitesi bana fazla güven vermedi. Fazla narin ve zarif durması bana biraz kırılgan hissiyatı verdi. Yüksek ısılar zamanla kasaya zarar vermeye başlar mı emin değilim. Bence 4-5 yıl deneyimleyen birine sormak lazım. Eğer Victus alırsan çok narin ve dikkatli kullanmanı tavsiye ederim. Zaten markalar ürünleri satılabilir hale getirmek için bazı yerlerden maliyetleri kısarlar. Victus maliyeti ortalamak için donanım kalitesini iyi tutup, kasadan kısmış. ROG'da ben böyle bir şey yaşamadım. Isılar 90'a çıksa bile elimi klavye ve ekrana koyduğumda ısıyı o kadar hissetmiyorum. Kısacası sağlam bir tamponu var.
Bu arada segment olarak ROG ve Victus birbirinin muadili değil.
@paricfy dediği gibi... Ben segment olarak Victus'u TUF'la, ROG'u ise Omen ile eşlerim.
Umarım yardımcı olmuşumdur.