Anakarttakii 1 Tane ARGB Soketi 3 ARGB Çalıştırır mı?

Bütçe
4000

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Görselde gördüğünüz gibi bilgisayarımın sağ altta işaretli olan yere fan koyacağım, boş durmasın, hava akışı olsun diye. Kasadaki fan sayısı yeterli mi? Harici olarak hem ekran kartı hem de anakart için RGB kablo alacağım. Bu iki RGB kabloyu ve fanı birbirine kablolarla birleştirip anakartım üzerinde üçünü de 1 soketten çalıştırabilir miyim adreslenebilir şekilde? 3 parça için de önerilerinizi bekliyorum. Harici olarak ARGB kontrolcü almama gerek kalmaz umarım.

Dosya Ekleri

• 0240c732-9c41-4de0-b1d3-bdca8219640a.jpg
    0240c732-9c41-4de0-b1d3-bdca8219640a.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 13
Çok teşekkürler gönderdiğiiniz linkteki siteden alışveriş yaptınız mı güvenilir midir?

Evet güvenilir ancak 140 TL kargo parası da varmış. Buradan daha ucuza geliyor.

Hocam genelde göbekte klasik 8 ledli olan fanlardan 8-10 adede kadar çok rahat destekler sadece 1 ARGB çıkışı. Ama mesela dual loop yani iç dış led döşenen fanlarda led sayısı fazla (15-20 arası) olduğu için daha çok güç ister ve 5 6 taneden sonra özellikle parlak beyaz alamamaya başlarsınız. Bu gibi durumlar için Sata'dan ek güç alan çoğaltıcılar da var:

Kablo yerine bana bu daha mantıklı geliyor çünkü ben ekstra olarak monitör arkasına da ARGB şerit led uzattım ve anakartıma bağladım. Hem anakart hem de Sata'dan iki ayrı şekilde güç desteğiyle çok daha fazla şeyi rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı