ASUS ROG G20cb SSD takmak

ozcelikov

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Asus rog g20cb bilgisayarım var, (bu linkteki bilgisayar: ASUS USA ) Kasayı açıp SSD eklemek istiyorum ama dizaynı normal PC'lere benzemediği için kasayı açmaya cesaret edemedim. Daha önce bu işi yapan oldu mu? Kolay bir işlem midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,

ASUS ROG G20cb bilgisayarım var, (bu linkteki bilgisayar: ASUS USA ) Kasayı açıp SSD eklemek istiyorum ama dizaynı normal PC'lere benzemediği için kasayı açmaya cesaret edemedim. Daha önce bu işi yapan oldu mu? Kolay bir işlem midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,
Kasayı açıp SSD taktınız mı acaba? Bende de bu makineden var ama ben de cesaret edemedim açıkçası.

Merhaba,
Kasayı açıp SSD taktınız mı acaba? Bende de bu makineden var ama ben de cesaret edemedim açıkçası.

Hayır ben takmadım, daha sonra sattım bu cihazı. Youtube'da bunu yapan birisi var, faydası olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kasayı açıp ssd'yi taktım. Oldukça meşakkatli bir iş oldu. Kasanın iç tasarımında yapılan hatalar olduğunu düşünüyorum. Mesela SSD için bir yer bırakılmış. Kapağı açar açmaz karşınızda görüyorsunuz burayı. Ancak yalnızca güç kablosunu o kısma kadar getirip bırakmışlar. Data kablosu için birçok parçayı söküp en altta bulunan ana karta ulaşmanız gerekiyor. Ana karttaki SATA bağlantı noktaları anlamsız bir şekilde kart üzerinde dağıtılmış. Kabloların geçişi düşünülmemiş vb.

Bu işlemi yapmayı düşünen arkadaşlara uygun ölçülerde kaliteli bir tornavida, L uçlu SATA kablosu, termal macun ve en az bir saat vakit (yeteneğinize ve tecrübenize bağlı) gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı