ASUS ROG G513 laptopa soda döküldü

ekczihniyet

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H/ Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050TI / Bellek: 2x16 32 GB DDR4 3200 MHz/ SSD: 2x1TB Samsung 970 Evo Plus / Fare: Gamepower Bane / Kulaklık: Rush Timbre RH1 / Gamepad: DualShock 4
Merhaba az önce ASUS ROG G513 laptopa yanlışlıkla soda döktüm. Sadece sağ alttaki yön tuşlarına geldi hemn PC'yi ters cevirdim ve peçeteyle kuruladım. Kapatma tuşundan kapattım. Şu an çalışıyor foruma pcyle yazıyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba az önce ASUS ROG G513 laptopa yanlışlıkla soda döktüm. Sadece sağ alttaki yön tuşlarına geldi hemn PC'yi ters cevirdim ve peçeteyle kuruladım. Kapatma tuşundan kapattım. Şu an çalışıyor foruma pcyle yazıyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyice kuruladığınızdan emin olun oksitleme yapabilir.

Asitli içecek olduğundan ötürü oksitlenme yapabilir. Benim de başıma gelmişti servise gönderdim bazı tuşlar yapış yapış olduğundan. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sorun çıkmaz çok geçmiş olsun.

Keske her ihtimala karsi sicak hava gelen bir yere kalorifer gibi bir yere bataryasini cikartip (cikiyorsa) koysaydiniz. Sakin sac kurutma makinesi gibi hava ufleyen seylerle kurutmaya calismayin bu suyun daha da icine kacmasina yol acabilir.

Cihazı açmayın ve üstündeki sodayı temizleyin eğer cihaz açık kalırsa çok masraf yapar içinde soda kalmamalı bende de oldu klavye anakart USB hoparlör çöp

Cihazı açmayın ve üstündeki sodayı temizleyin eğer cihaz açık kalırsa çok masraf yapar içinde soda kalmamalı bende de oldu klavye anakart USB hoparlör çöp

Merhaba ilk dökülünce PC'yi ters cevirip sodayı temziledim. Zaten dediğim gibi yön tuşlarının oraya en fazla 1 soda kapağı kadar geldi. Ama yine de PC'yi kapatıp 1 saate yakın bekledim. Klavye tuşlarının içine peçete soktum ve herhangi bir nemlenme olmadı. PC'yi açtım. Gayet iyi çalışıyor. Teşekkür ederim.

Merhaba ilk dökülünce PC'yi ters cevirip sodayı temziledim. Zaten dediğim gibi yön tuşlarının oraya en fazla 1 soda kapağı kadar geldi. Ama yine de PC'yi kapatıp 1 saate yakın bekledim. Klavye tuşlarının içine peçete soktum ve herhangi bir nemlenme olmadı. PC'yi açtım. Gayet iyi çalışıyor. Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı