ASUS ROG G531GT alınır mı?

ASUSEROG

Centipat
ASUS ROG G531GT-BQ265T/I5-9300H/8GB/512 SSD/GTX1650-4GB/FHD Gaming Laptop Gri arkadaşlar bu bilgisayar alınmalı mı? Sizce içindeki Intel Core i5 PUBG veyahut Battlefield gibi oyunları oynatır mı? Intel Core i5 GTX 1650'yi boğar mı? Biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz?

ASUS ROG STRIX G531GT BQ002T kullanıcısıyım, özellikleri birebir aynı gözüküyor.
Tabii ki oynarsınız GTA 5, shadow of mordor, Rust, CS:GO bu oyunlarda test etme fırsatım oldu hiçbir şekilde darboğaz olmuyor.
Sıcaklık değerleri ise 70-85 derece arası daha çok 77 derecelerde seyrediyor ekran kartı sıcaklığı ise 60-61 derecede gidip geliyor, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.

Daha bugün teslim aldım linkteki laptopu. Almadan önce çok araştırmıştım, ve şöyle bir kanal buldum:

Technical Sahaj

Burdan dediğin oyunların testlerine vs. bakabilirsin, çoğu oyunu test etmiş bu arkadaş. Laptopta aynı zaten.

ASUS ROG STRIX G531GT BQ002T kullanıcısıyım, özellikleri birebir aynı gözüküyor.
Tabii ki oynarsınız GTA 5, shadow of mordor, Rust, CS:GO bu oyunlarda test etme fırsatım oldu hiçbir şekilde darboğaz olmuyor.
Sıcaklık değerleri ise 70-85 derece arası daha çok 77 derecelerde seyrediyor ekran kartı sıcaklığı ise 60-61 derecede gidip geliyor, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.
bende de aynı ürün mevcut driverları kurarken bir problem yaşadın mı? sanırım ben yanlış kurdum fn+aura tuşlarım, fan tuşum ve rog tuşum çalışmıyor 3 kere tekrar indirdim siteden driverları yine de çözüm olmadı aynı problemlerle karşılaştınız mı?

bende de aynı ürün mevcut driverları kurarken bir problem yaşadın mı? sanırım ben yanlış kurdum fn+aura tuşlarım, fan tuşum ve rog tuşum çalışmıyor 3 kere tekrar indirdim siteden driverları yine de çözüm olmadı aynı problemlerle karşılaştınız mı?
Bununla ilgili asus rog g531gt inceleme falan yazarsanız youtube a driver kurulumu vs. ayarlama yapan bir arkadaş bu konuyu anlatıyordu ona bakın derim.

Bununla ilgili asus rog g531gt inceleme falan yazarsanız youtube a driver kurulumu vs. ayarlama yapan bir arkadaş bu konuyu anlatıyordu ona bakın derim.
evet gördüm dikkatli izledim onu aynı işlemleri tekrar tek tek yaptım çare yok maalesef. laptopu ilk kurduğumda bir problem yaşamamıştım bugün sistemi sıfırladım tekrar kurayım dedim fakat böyle bir yığın problem çıktı karşıma yarın asusla konuşacagım bakalım çare bulabilecekler mi

Daha bugün teslim aldım linkteki laptopu. Almadan önce çok araştırmıştım, ve şöyle bir kanal buldum:

Technical Sahaj

Burdan dediğin oyunların testlerine vs. bakabilirsin, çoğu oyunu test etmiş bu arkadaş. Laptopta aynı zaten.
[/QUOT
Yok hayır bir sorun yaşamadım, Windows Update'den güncelliyorum ordan BIOS'ta güncelleniyor zaten birde İntel'in sitesinden güncel sürücüleri yükledim.
ROG tuşunu kapatmış olabilirsiniz Armoury Crate üzerinden kapatılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı