2. el ASUS ROG STRIX G531GT alınır mı?

ankara ronaldo

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir laptop gördüm altta çizik var diyor fakat tam anlamadım ekrandaki görünürlüğü etkiliyor mu diye ve de size sormak istedim.
Alınabilir, bu fiyatlara bir şey kalmadı artık bilgisayar olarak.
Fakat ilanda yazan ''Ekranın alt kısm,ı başlat Şeritinin orasi solda sağa kadar cizikler geliyor'' nasıl çizikler bakmak lazım.

Böyle bir laptop gördüm altta çizik var diyor fakat tam anlamadım ekrandaki görünürlüğü etkiliyor mu diye ve de size sormak istedim.

Kasa topsalan daha makbule geçer eğer oyun oynuyorsan eğer laptoplar daha pahalı masaüstünde oynalınan oyunun zevkini laptopta alamazsın.

Kasa topsalan daha makbule geçer eğer oyun oynuyorsan eğer laptoplar daha pahalı masaüstünde oynalınan oyunun zevkini laptopta alamazsın.
Güzel bir laptopta sonuna kadar alırsın. Gidip 10 yıllık laptopta oyun oynamaya çalışırsan tabii ki oynayamazsın. Yeni laptoplarda ısınma sorunu falan olmuyor.
Büyük ekran istiyorsan da monitör alıp evdeyken o şekilde kullanırsın, dışarıda işin olduğu zaman HDMI kablosunu çıkarırsın alırsın laptopunu çıkarsın.
Masaüstünde bunları yapamazsın 30 kilo kasayı sırtına alacak halin yok.

Güzel bir laptopta sonuna kadar alırsın. Gidip 10 yıllık laptopta oyun oynamaya çalışırsan tabii ki oynayamazsın. Yeni laptoplarda ısınma sorunu falan olmuyor.
Büyük ekran istiyorsan da monitör alıp evdeyken o şekilde kullanırsın, dışarıda işin olduğu zaman HDMI kablosunu çıkarırsın alırsın laptopunu çıkarsın.
Masaüstünde bunları yapamazsın 30 kilo kasayı sırtına alacak halin yok.

FPS olarak demedim zaten eyvallah 144Hz olsun ama ekran boyutu 15.6 oynanmaz aga ben laptop ta valorat oynuyorum hafta içi, hafta sonu internet Cafe de oynuyorum oh çekiyorum yani bence gerek yok laptop a para vermeye.

FPS olarak demedim zaten eyvallah 144Hz olsun ama ekran boyutu 15.6 oynanmaz aga ben laptop ta valorat oynuyorum hafta içi, hafta sonu internet Cafe de oynuyorum oh çekiyorum yani bence gerek yok laptop a para vermeye.
Evde olduğun zaman monitörle kullanırsın problem olmaz. Ben evde olduğum zamanlar 144 Hz monitöre bağlı kullanıyorum 24 inç. Gayette keyif alıyorum.
Dışarıda işim olduğu zaman da laptopu standından alıyorum ve çıkıyorum. 1 tane daha orjinal şarj adaptörü aldım o da laptop çantamda duruyor. Masama da laptop standı işlevi görecek soğutucu aldım. 24 inç bir monitör ve klavye mouse ile masaüstü tadı alınıyor. Kablolamasını da yaptım sistem mis gibi duruyor.
Hem 30 kilo kasa ile uğraşmak zorunda kalıp masaya bağlı yaşamıyorum. Hem masaüstü keyfi alıyorum büyük ekran ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı