Asus ROG GL502VS vs Asus ROG GX501 Zeyphrus

ZyBoo

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, ben yeni bi laptop alacağım. Aklımda birkaç model var ama önerilerinize de açığım. Asus ROG GL502VS ve Asus ROG GX501 Zeyphrus çok dikkatimi çekti lakin Zeyphrus'u bulamadım hiçbir yerde. Onun dışında birkaç MSI modelinde takıldım. GS63VR Stealth Pro modeli başta olmak üzere ancak GTX 1070'li 8 gb ekran kartlı, 16 GB GB RAM'Li, SSD'li bilgisayarlara bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bilgisayar benim bütçemi aşar ama msi da GS63VR 7RF Stealth Pro veya GE63VR 7RF Raider modelleri hoşuma gitti aradığım sistem özelliklerini en başta belirtmiştim buna uygun bilgisayar arıyorum başka öneriniz var mı acaba?

17 inç ile 15 inç arasında performans açısından sıkıntı olur mu?

Hocam ayrıca ssd olarak 128 gb ile 256 gb çok fark eder mi?

Dostum öncelikle Zephyrus kodlu cihaz ısınıyor. Eğer sürekli taşıman gerekmiyorsa kesinlikle almanı tavsiye etmem ve klavye hissiyatıda aşırı kötü. Diğer cihaz yerinede bence GE73VR 7RF Raider kodlu cihazı almalısınız. Fiyatı 8.000TL geliyor indirimde. Bu kasaya bu performanssı sığdırmaları ve 0 ısınma sorunuyla muhteşem. Şuan ben bu cihazı kullanıyorum. Cihazla ilgili merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…