Asus ROG GL553VE Alınır mı?

DarkNight_

Kilopat
Laptoplara bakarken Asus'un bu laptopu gozume carpti fiyatini diger markalara oranla daha ucuz buldum ben parcalarina ragmen. Sahsen ben marka olarak MSI istiyorum ama bu fiyata sanirim bulamam. Her ne kadar Asus'un tasarimini begenmesem de. Size sorum bunu bir kenara yazmali miyim yoksa MSI'in modellerine de mi bakmaliyim?

Asus ROG GL553VE-DM233T Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence, kesinlikle MSI indirimlerini bekleyin. Hepsiburada.com ayın ilk haftası ve son haftası genelde MSI´da indirim yapıyor diye biliyorum.

Indirim olan gunleri-haftalari bilen birisi sitesiyle birlikte cevap yazarsa sevinirim.

Hocam tesekkur ederim ama Msi ve Asus disindaki markalari kesinlikle dusunmuyorum.
Dell bana göre Asus' tan daha kaliteli marka laptopta. Malzeme kalitesi gayet iyi yerinde inceleme videolarına bakmanı öneririm ekranı dışında gayet iyi bir cihaz.
Asus serisinde ROG serisi gayet iyi üründür onda da ısınma sıkıntısı var ancak genel problem laptoplarda onu da göz ardı edildi mi gerçekten kaliteli laptoplara sahip.
Msi de biliyorsunuz çok fahiş fiyata satılıyor onu alacağınıza bir üst model başka marka alırsınız ve MSİ' den seneler boyunca daha fazla kullanma şansınız olur güçlü donanım sayesinde. MSİ iyi bir marka ancak bu fiyatta biraz aşırıya kaçılmış.

Evet hicbir urun dort dortluk degildir zaten bunu beklemek aptallik olur.Fakat Msi yerine ust model alin demissinizde Msi'danda ust hangi marka varki? Benim bildigim en kaliteli marka Msi suan.Msi alirim uzun yillar goturur zaten beni ona eminim.Asusunda pisman edecegini sanmiyorum kullanima gore degisir birazda alirkenki sans lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…