Asus ROG GL553VE Alınır mı?

Evet hicbir urun dort dortluk degildir zaten bunu beklemek aptallik olur.Fakat Msi yerine ust model alin demissinizde Msi'danda ust hangi marka varki?:D Benim bildigim en kaliteli marka Msi suan.Msi alirim uzun yillar goturur zaten beni ona eminim.Asusunda pisman edecegini sanmiyorum kullanima gore degisir birazda alirkenki sans lazim.
Demek istediği sanırım ; diyelim ki msi laptop 1050ti 'ye sahip 7000 tl, bunun yerine 7000 tl'ye asus var ve içinde 1060 var.

Asus gl502vs modeli kullanıyorum. 2 sene oldu çok memnunum. Eğer alacaksan ya MSI yada Asus al.

Evet hicbir urun dort dortluk degildir zaten bunu beklemek aptallik olur.Fakat Msi yerine ust model alin demissinizde Msi'danda ust hangi marka varki?:D Benim bildigim en kaliteli marka Msi suan.Msi alirim uzun yillar goturur zaten beni ona eminim.Asusunda pisman edecegini sanmiyorum kullanima gore degisir birazda alirkenki sans lazim.
Bahsetmek istediğim bir üst marka model. Tabi Msi pahalı olduğu için başka markaya yön vermek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca Msi tamam gayet iyi malzeme kalitesi ama bazı model ürünleri gerçekten iyi değil fiyatını hiç haketmiyor ve reklamlarla fazla göz boyama yapıyor. İşlemci 90' ı geçiyor 95' lerde dolaşıyor ve altına artılar olarak başarılı soğutma yazılmış. Biraz ısınıyor ama performansı iyi diyorsun bu biraz mı bence çok çoğu laptop ısınıyor ancak doğru şekilde anlatılmıyor bazı kullanıcılara. Üst modelleri gerçekten çok başarılı her ne kadar ağır kasalı da olsa soğutması iyi ekran kalitesi iyi.
Ama işin ucunda eski nesil işlemcili ve GTX 1050 Ti ekran kartı var bi ucunda da daha yeni nesil işlemcili ve GTX 1060 ekran kartlı bir laptop var. Oyun oynayacaksınız 2 sene sonra bir bakmışsınız GTX 1050 Tİ yeteri kadar performans veremiyor diyelim GTX 1060 ise daha uzun seneleri götürecektir. Yani 8-8.5 bin bandında ekran kartın fiyatını sorsan maks. 1500 lira maliyetli olan bir ürün almak mantıksız bana göre. Alınacaksa bütçeyi düşürüp daha uygun model alınmalı veya çok isteniyorsa hani o marka model o zaman indirim beklenip gerçekten uygun fiyata alınmalı.

En çok ısınan laptop markası 1. Asus, 2. Msi. Uzun süreli kullanayım diyosan genelde en az ısınan laptop en uzun ömürlü laptoptur. Bu demek değil tabi asus la msi en kısa ömürlü olur, teknoloji tamamen şans işi. Hangi marka alıyosan al ince kasalı olanlardan uzak durmanı öneririm, ayrıca tek fanlı modellerden de uzak dur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı