cemrehan

Hectopat
Ben ikinci el bir Asus ROG GL703VM laptop alacağım. Bu ürünün Windows anahtarı nerede? Alırken nereye bakmam gerekli? Malum bilgisayarcı şahıs o ürün anahtarını çalmış olabilir mi? Bunu nasıl anlarım? Yardımcı olursanız sevinirim. İlerleyen zamanlarda format atmak istediğimde nasıl olacak ürün anahtarı falan merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda rehberimiz mevcut;
Sonraki kurulumlarda lisans isteyebilir, kurulumu lisans olmadan tamamladığınızda, masaüstüne ulaştıktan bir süre sonra lisanslama otomatik olarak yapılır.

Çözüm
Ben ikinci el bir Asus ROG GL703VM laptop alacağım. Bu ürünün Windows anahtarı nerede? Alırken nereye bakmam gerekli? Malum bilgisayarcı şahıs o ürün anahtarını çalmış olabilir mi? Bunu nasıl anlarım? Yardımcı olursanız sevinirim. İlerleyen zamanlarda format atmak istediğimde nasıl olacak ürün anahtarı falan merak ediyorum.
Hocam konu ile alakasız ancak bende o bilgisayarı almayı düşünüyorum bilgisayarı aldınız mı acaba ve aldıysanız yorumlarınız nelerdir ısınma ilgili problem mevcut mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı