Asus ROG Gladius 2 vs Rival 310

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.233

Kuty

Hectopat
Rival 310 kullanmaktayım ama sağ ve sol kenar tarafları elimi terlettiğini düşünüyorum. Bu yüzden de memnun değilim 4 aylık kullandığım süreçte. Boyut olarak 310 ile Gladius 2 hemen hemen aynı. Sensör olarak sizce hangisi daha iyidir ve 310 'un IPS değeri 350, Gladius'un 250 bunun farkı çok hissedilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 310 dan Gladiusa geçmiş biri olarak söylüyorum farkı hissetmezsin ve Gladiusun kalitesi Rivaldan çok daha iyi elini terletmiyor kenarları dökülmüyor her türlü tutuş şekli için Gladius daha iyi dizayn edilmiş. Bence Gladius çok daha iyi bir mouse tabi 1 haftadır kullanıyorum daha ilerleyen süreçte göreceğiz fakat 3 ay Rival 310 kullandım aynı terletme sorunu bende de mevcuttu en azından böyle bir sorunum kalmadı

Sağ ve sol kenarlarındaki rengi farklı olan yerin malzemesi gerçekten çok kötü yapılmış.. Hani zaten ben mini vantilatör kullanıyorum terleme olayını ortadan kaldırması için ama buna rağmen hiç rahat değilim ne kadar temizlesem de o malzemenin kalitesizliği ortada... Siz ürünü nerden ve ne kadara almıştınız?

Sağ ve sol kenarlarındaki rengi farklı olan yerin malzemesi gerçekten çok kötü yapılmış.. Hani zaten ben mini vantilatör kullanıyorum terleme olayını ortadan kaldırması için ama buna rağmen hiç rahat değilim ne kadar temizlesem de o malzemenin kalitesizliği ortada... Siz ürünü nerden ve ne kadara almıştınız?
HepsiBuradadan indirimde 200 TL gibi bir fiyata aldım 1 buçuk hafta falan oluyor isterseniz aynı serinin BULK ve RGBsiz modeli şuan 197 TL Gladius 2 den tek farkı RGB olmaması

Almışken tam olsun ROG Gladius 2 alayım ama şu an en ucuzu 397 TL Heralde biraz indirim kovalamak veya Black Friday'ı beklemek gerek :)

HepsiBuradadan indirimde 200 TL gibi bir fiyata aldım 1 buçuk hafta falan oluyor isterseniz aynı serinin BULK ve RGBsiz modeli şuan 197 TL Gladius 2 den tek farkı RGB olmaması
Uzun süredir aklıma takılan bir soruydu. Siz tecrübe etmişken sorayım : Bulk ürün kutusuz mu oluyor yoksa kutu içeriği mi sadeleştiriliyor?

Uzun süredir aklıma takılan bir soruydu. Siz tecrübe etmişken sorayım : Bulk ürün kutusuz mu oluyor yoksa kutu içeriği mi sadeleştiriliyor?
BULK ürünü kutulu ve 0 kullanılmamış ürün 0 aldığınız üründen tek farkı kutu içeriği yok gibi bir şey sadece ana ürün çıkıyor hepsi bu bir de kutuda Not For Sale yazıyor. Garanti belgesi faturası kullanım kılavuzu zaten standart onlar çıkıyor üzerine fare altı yapışkanı koymuşlar yani ek kablosu ve yedek tuşları mevcut değil sadeleşmiş bir kutu içeriği.

@Rousso Rival 310'da +100 +100 üstüne ekleyerek 12.000'e kadar DPI ayarlayabiliyorsun. O modelde nasıl bi yol izlenmiş?
Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı