Asus ROG Gladius 2 vs Rival 310

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.232
Anladım da 12000 DPI kullanan var mı şu dünya üzerinde :D Tam olarak bilmiyorum sanırım bu da 12000 DPI
Yanlış anladınız :D Yani DPI ayarı +100 +100 olarak mı yapılıyor yoksa mesela 750-800-950 gibi ayarlar da yapılıyor mu? SS'de +100 olarak ilerliyor ya sadece onu merak ettim

Son düzenleme:
İkisinin farkı nedir?
Screenshot_1.png

Sadece sol iç taraftaki tuş mu?

Son düzenleme:
Ben de g300s kullanıyorum sol tuştan memnun değilim bu iki mouse arasında kaldım, 11 Kasım'da indirime girerler mi, yoksa şuanki hepsiburada fiyatı iyi mi Asus ROG Gladius BULK Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı
BULK ürünü kutulu ve 0 kullanılmamış ürün 0 aldığınız üründen tek farkı kutu içeriği yok gibi bir şey sadece ana ürün çıkıyor hepsi bu bir de kutuda Not For Sale yazıyor. Garanti belgesi faturası kullanım kılavuzu zaten standart onlar çıkıyor üzerine fare altı yapışkanı koymuşlar yani ek kablosu ve yedek tuşları mevcut değil sadeleşmiş bir kutu içeriği.
Kablo vs. çıkıyor umarım :)

Gladius 2 siparişini verdim bakalım.
Gladius 2 elime ulaştı. Rival 310'a göre elime daha güzel oturduğunu söylemem gerek^^ Ayarlarda gösterdiğim yerin kaç olması gerek?
Screenshot_2.png

@Rousso

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı