W
Wero
Ziyaretçi
Kullanan var. 4K oynayan bazı insanlar kullanıyorAnladım da 12000 DPI kullanan var mı şu dünya üzerindeTam olarak bilmiyorum sanırım bu da 12000 DPI
Kullanan var. 4K oynayan bazı insanlar kullanıyorAnladım da 12000 DPI kullanan var mı şu dünya üzerindeTam olarak bilmiyorum sanırım bu da 12000 DPI
1080P yi geçemediğimiz için 1000 DPI bize yetiyorKullanan var. 4K oynayan bazı insanlar kullanıyor![]()
Yanlış anladınızAnladım da 12000 DPI kullanan var mı şu dünya üzerindeTam olarak bilmiyorum sanırım bu da 12000 DPI
yoo hayır bunda ince ayar yapabiliyorsun 865 gibiYanlış anladınızYani DPI ayarı +100 +100 olarak mı yapılıyor yoksa mesela 750-800-950 gibi ayarlar da yapılıyor mu? SS'de +100 olarak ilerliyor ya sadece onu merak ettim
Kablo vs. çıkıyor umarımBULK ürünü kutulu ve 0 kullanılmamış ürün 0 aldığınız üründen tek farkı kutu içeriği yok gibi bir şey sadece ana ürün çıkıyor hepsi bu bir de kutuda Not For Sale yazıyor. Garanti belgesi faturası kullanım kılavuzu zaten standart onlar çıkıyor üzerine fare altı yapışkanı koymuşlar yani ek kablosu ve yedek tuşları mevcut değil sadeleşmiş bir kutu içeriği.
Gladius 2 250 ıps origin 150 yada 200 ıpsİkisinin farkı nedir?Eki Görüntüle 342294
Sadece sol iç taraftaki tuş mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.