ASUS ROG Gladius 3 Wireless iyi mi?

ImDominatingU

Kilopat
Makaleler
1
2000 TL bütçeniz varsa boş verin onu.

Ben de mouse düşünüyorum, rival 710 gibi ağır bir mouse'den geçeceğim fakat bunların tasarımı biraz alçak ve hafif geldi. Sizce ASUS kötü mü, ne gibi bir eksisi var bunlara göre?
Konuya taşındığına göre detay da ekleyeyim, kullandığım mouse 135gr.

Claw tutuşa uygun fareler bunlar. Eliniz 20 cm altıysa Claw tutuşta epey rahat tutarsınız. ASUS'u önermiyorum açıkçası. Sensörü çok iyi sayılmaz ve hafif ağır.

Claw tutuşa uygun fareler bunlar. Eliniz 20 cm altıysa Claw tutuşta epey rahat tutarsınız. ASUS'u önermiyorum açıkçası. Sensörü çok iyi sayılmaz ve hafif ağır.
Palm grip tarzı tutuyorum diyebilirim ama mouseden mouseye değişiyor açıkçası. Şu anki mouse 135 gram oldukça ağır fakat ultra derecede alıştım diyebilirim. Sensör açısından çok büyük bir var mı? Çok hafif mouse istemiyorum gözüme bu iyi geldi ağırlık açısından da.

Palm grip tarzı tutuyorum diyebilirim ama mouseden fareye değişiyor açıkçası. Şu anki mouse 135 gram oldukça ağır fakat Ultra derecede alıştım diyebilirim. Sensör açısından çok büyük bir var mı? Çok hafif mouse istemiyorum gözüme bu iyi geldi ağırlık açısından da.

Palm grip tutuyorsanız Razer DeathAdder V2 Pro bakın. Ayrıca bütçeniz nedir?

Ben kullanıyorum memnunum sıkıntı yok. Dediğiniz gibi ne çok hafif ne çok ağır.

89 grama ağır derim ben açıkçası.

Palm grip tutuyorsanız Razer DeathAdder V2 Pro bakın. Ayrıca bütçeniz nedir?

89 grama ağır derim ben açıkçası.
Bütçem şu anlık belli değil fakat bu 2500 civarlarında olabilir. Ayrıca Razer severim fakat beyaz bir mouse almak istiyorum ve ağır olmasını istiyorum. Sensörler de pek önemli değil diye düşünüyorum çok yaratmaz sanırsam çünkü elimde 3-4 yıllık rival 710 var ve hala aşırı sağlam. Skatezleri dahi çizilmedi, çıkmadı ve soyulmadı. Sensörü de kusursuz çalışıyor belki bunun sensörü ASUS gibi yeni nesil olanlardan iyidir veya kötüdür bilemiyorum. Tercihim şu anlık ASUS'tan yana duruyor fakat 1-2 ay içinde alacağım için değişedebilir.

Bütçem şu anlık belli değil fakat bu 2500 civarlarında olabilir. Ayrıca Razer severim fakat beyaz bir mouse almak istiyorum ve ağır olmasını istiyorum. Sensörler de pek önemli değil diye düşünüyorum çok yaratmaz sanırsam çünkü elimde 3-4 yıllık rival 710 var ve hala aşırı sağlam. Skatezleri dahi çizilmedi, çıkmadı ve soyulmadı. Sensörü de kusursuz çalışıyor belki bunun sensörü ASUS gibi yeni nesil olanlardan iyidir veya kötüdür bilemiyorum. Tercihim şu anlık ASUS'tan yana duruyor fakat 1-2 ay içinde alacağım için değişedebilir.

Razer Viper V2 Pro alın o hâlde.

Gayet iyi bir faredir. Razer'ın en üst seviye optik Switch'lerini ve Focus Pro sensörünü kullanıyor. Dünyanın en iyi sensörü şu an bu farede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı