Deathadder V2 Pro için Skatez önerisi

Fark eder dostum tabii ki. Şuan e sporcular tarafından kullanılan en iyi mousepad QCK ve bende de 2 modeli mevcut şiddetle tavsiye ederim. V3pro modeli de daha güzel, arkadaşın bahsettiği scroll problemleri sizin şuan kullandığınız mousede de var, siz memnun olduğunuza göre demek ki kronik değilmiş. İçiniz rahat edecek şekilde v3 pro alabilirsin.

Hocam sen niye her konuda bu mousepad'i öneriyorsun?

Sen mousepad konularına hakimsen neden tekrar soruyorsun ki? Sizin gibi aynı konuları 20 kere açanlar yüzünden de tekrara düşüyoruz.
Ya sen birebir aynı cümleyi her konu altına gidip yazıyorsun. Belki hobim seviyorum burayı okumayı. Sen inatla gidip herkese yok onu almayın bu en iyisi bunu alın diyorsun ve neredeyse aynı cümlelerle copy paste yani. Ayıptır.

Ya sen birebir aynı cümleyi her konu altına gidip yazıyorsun. Belki hobim seviyorum burayı okumayı. Sen inatla gidip herkese yok onu almayın bu en iyisi bunu alın diyorsun ve neredeyse aynı cümlelerle copy paste yani. Ayıptır.
Konu aynı çünkü, gir bak 1 haftada kaç kere öneri forumu açılmış, hepsine farklı şeyler mi yazayım? Fikir ayrılığı var, tabi kii onu alma bunu al diyeceğim. Öneri yapanlarda aynı mousepadleri atıyorlar zaten, bu kadar hakim olduğun konuda sana hangi ürünleri önereceklerini de biliyorsun zaten. E senin hoşuna gidiyorsa, benim de bu hoşuma gidiyor ne yapalım şimdi? Ayıp derken, nedir burada ayıp olan? Burası forum sitesi biliyorsun değil mi? Bence ayıp olan senin bildiğin soruları tekrar sorup insanların vaktini çalman oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı