Asus ROG Gladius BULK alınır mı?

Bu tür mouselarda kablosuz kullandığınızda oluşacak gecikmeyi algılayabileceğinizi sanmıyorum. Tabii profesyonel CS:GO oyuncusu değilseniz. Logitech G900 var bende ve kabloyu taktığım an rahatsızlık hissediyorum artık. Kablosuz hâlde o kadar rahat ki kullanımı. Bunlar 30 liralık kablosuz mouselar gibi olmadığından kablosuz özellikleri oldukça iyi çalışıyor.

bu mouse kablosuz kullanılabiliyor mu peki?
Bir önceki yorum yapan arkadaş kafa karıştırmış, ürün kablosuz kullanılmıyor. Farenin standart kutu içeriğinden 1 adet 2 metre örgülü ve 1 adet 1 metre plastik kablo çıkıyor. Bu kablolar micro-USB standartında.

Ürünü aldım ama geri iade ettim Hepsiburada "Not For Sale" yazan bir ürün gönderdi değişim istedim iade ettiler gerçektende rezillik.

Ürünü aldım ama geri iade ettim Hepsiburada "Not For Sale" yazan bir ürün gönderdi değişim istedim iade ettiler gerçektende rezillik.
bende aldım aynı şekilde hepsiburada'dan aynı kutu bana da geldi fakat üründe bir sıkıntı yok gayet aparatları ile birlikte geliyor. 4 aydır hiçbir sıkıntısını görmedim

Bende aynı şekilde iade ettim ama 20 gün sürdü hepsiburada müşteri temsilcileri inatla cayma hakkımı kullanacağım işlemleri başlatın kargo kodu verin dedim biz size döneriz diyip 20 gün süründürmüşlerdi. Allah'tan telefon her görüşmeyi kaydediyor ve her temsilciye bunu en başta bildiriyordum.Sonra gameekstra nın sitesinde 179 TL'ye vardı telefon ile arayıp sordum tam set mi diye, evet dediler. Kuzene de aldım tanesi 179 TL'den.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı