ASUS ROG Gladius II Core alınır mı?

canbatdal

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba dostlar, ASUS ROG Gladius II Core mouse almayı düşünüyorum, şu an fiyatı 300TL.
Fikirleriniz nedir?
Benim tercihim 100 gram bandında ve mümkünse biraz büyük bir mouse olması. 60 gramlik 12Cm'den kısa fareler ile rahat edemiyorum.
+ 50M tıklama ömrüne sahip Omron Switch'lere sahip.
+Switch'ler servise göndermeden degistirilebiliyor ki bu da ömrünün daha uzun olmasını sağlayacak.
+PAW 3327 sensöre sahip.
+Lift Off Distance özelliğine sahip.

Dosya Ekleri

• 5e130096ae3054.52950675_fnmoeglpihkjq_500.jpg
    5e130096ae3054.52950675_fnmoeglpihkjq_500.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bu ürünü. Ve oldukça memnunum. Hatta kullandığım en iyi mouse diyebilirim.
Bir de Gladius 2 Origin gördüm tek farkı kablosu sökülüp takılabiliyormuş bir de sensörü daha iyi acaba onu mu alsam diyorum bir de o ürün için Asus promotion kampanyası varmış 100 TL geri ödemesi var 380 TL'ye gördüm onu da.

Alınmaz benim elim orta boyut ilk defa bir farede zorlanıyorum.
Ani dönüşlerde büyük olduğu için döndüremiyorsun,
Normalde çok iyi Valorant oynarım bu mouse geçtim ani hareketler hiç yapamıyorum.
Aimime çıkanları indiriyorum sadece, elin büyükse al ama orta ve küçükse alma.

Normalde çok iyi Valorant oynarım bu mouse geçtim ani hareketler hiç yapamıyorum.
elinin boyutları ve tutuş şeklin nedir

Son düzenleme:
O zaman siz küçük ve hafif mouselara alışkınsınız. Mouse büyük diye çevirememeniz sizin yatkın olmamanızdan ötürüdür.
Ben orta iri ve bir tık daha ağır mouse'ları daha rahat kullanıyorum. G300s var mesela elime küçük geliyor istediklerimi rahat yapamıyorum ki yıllardır kullanıyorum. Benim sorum daha çok sağlamlık
Gladius 2 ORIGIN aldım arkadaşlar, ürün elime ulaştıktan sonra buraya fikirlerimi yazarım. Fikir veren herkese teşekkürler.

O zaman siz küçük ve hafif mouselara alışkınsınız. Mouse büyük diye çevirememeniz sizin yatkın olmamanızdan ötürüdür.
Ben orta iri ve bir tık daha ağır mouse'ları daha rahat kullanıyorum. G300s var mesela elime küçük geliyor istediklerimi rahat yapamıyorum ki yıllardır kullanıyorum. Benim sorum daha çok sağlamlık
Gladius 2 ORIGIN aldım arkadaşlar, ürün elime ulaştıktan sonra buraya fikirlerimi yazarım. Fikir veren herkese teşekkürler.
elinizin boyutları ve tutuş şeklinizi de yazarsanız sevinirim.

elinizin boyutları ve tutuş şeklinizi de yazarsanız sevinirim.
Orta boyutlu eli olan bir insanım yaşadığım tek problemim yaklaşık 15 yıldır çift el simetrik mouse kullanıyor olmamdan ötürü elim sağ tarafa kayıyor gibi hissediyorum bazen. Sağ tarafı daha alçak mouse'un.

1) Mouse'un malzeme kalitesi güzel G300s'te plastik sesleri geliyordu baskı uygulayınca bunda öyle bir şey yok.
2) Lift off distance özelliği gayet güzel.
3) Alt yüzeyin kayganlığı G300s'e göre biraz daha az. Daha ağır olduğundan dolayı da öyle hissediyor olabilirim.
4) Tuşları fark etmeden basabileceğiniz kadar yumuşak, fazlasıyla hassas başta garip geliyor ama fps oyunlar için güzel bir şey.
5) Mouse'un kablo bağlantı yerine çok güvenememiştim ama kilit mekanizması çok çok sert gerçekten bir tedirginlik yaşatmadı uzun vade için.
Genelde avuç içi ve parmak ucu kullanırım mouse'u
Bilekten itibaren elim 19cm
Orta parmağım 8.3 cm
İşaret parmağım 7.4 cm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı