ASUS ROG Gladius II Wireless aimpoint alınır mı?

Hocam fakat şöyle bir durum var.

Bu sadece mağazadan alınıyor kargo olayı yok. Aynı ürün sinerji de cuma günü 2500 TL bugün 3600 TL fiyatı.

Bu durumda geriye sadece bu kalıyor.

Başka fark yok. Asus klavye'den tek farkı basış mesafesi Asus'ta daha iyiymiş şimdi farkettim. Sizin için önemli mi bilmiyorum ama Asus'ta pre travel 1.5 MM Corsair K70 2.1 MM. Total basış ise Asus'ta 2 MM sanırım Corsair'de 4 MM. Bilek desteği yok tabi.

Asus'ta medya kontrol tuşarı da ayrı değil öyle bir denge var yani, seçim size kalmış.

Aynen öyle hocam. İki klavyenin de kendine göre üstünlükleri var. Asus Rog Scope bileklik desteği yok. Tam tuş takımı IP67 sertifikası var ve multimedya tuşları yok. Fiyatı da aslında 2000 TL civarı nerdeyse yarı yarıya. Sadece bazı olumsuz yorumlar okudum o kafamı karıştırıyor. Sanırım direk alıp bitirmek lazım araştırdıkça ve düşündükçe işin içinden çıkılmaz hal alıyor Steelseries güzel ama mekanik ve TR dizilim olanlar aşırı pahalı.

Steelseries herkesin kendi fikri ama çoğu ürünü kalitesiz malzeme hiç sevdiğim bir marka değil. Asus ya da Corsair iyidir. Sorunlar olabiliyor. Biraz da şans işi.

Haklısın kafa çok karışıyor. İzmir'de olsan gel dene derdim. Bu ürünlerin teşhirleri de yok mağazalarda maalesef.

Bir de bunu gördüm şimdi hocam Dedim ya araştırdıkça artıyor maalesef kafa karışıklığı. Rog Scope RX alıp geçecem bu gidişle az kaldı fiyatı da 2200 en fazla.

Bu model hafta sonu 2600 TL'ye düşmüştü indirimdeydi itopyada artmış, yine.

@poten_za bütçenizi tam olarak belirleyip ona göre bir öneri yapabiliriz. Viper v2 pro claw grip için tasarlanmış sırtı yüksek olmayan simetrik bir şekle sahip. Eloshapes sitesi üzerinden benzer şekle sahip fareleri karşılaştırabilirsiniz. Benim baktığımda Dragonfly F1 pro, v2 proya yakın bir şekle sahip görünüyor. Dragonfly'ın burun kısmı bir tık kısa kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…