ASUS ROG Gladius II Wireless aimpoint alınır mı?

@poten_za bütçenizi tam olarak belirleyip ona göre bir öneri yapabiliriz. Viper v2 pro claw grip için tasarlanmış sırtı yüksek olmayan simetrik bir şekle sahip. Eloshapes sitesi üzerinden benzer şekle sahip fareleri karşılaştırabilirsiniz. Benim baktığımda Dragonfly F1 pro, v2 proya yakın bir şekle sahip görünüyor. Dragonfly'ın burun kısmı bir tık kısa kalıyor.
Eki Görüntüle 1971836
Hocam çok doğru söyledin. Claw tutuşa dikkat ettiğimde parmakların uçlarda dik durması tam olarak bendekini yansıtıyor. Bütçem 2000 TL civarı. Razer Viper 8khz ve Dragonfly F1 Pro dediğiniz gibi aynı ölçülerde. Dragonfly gibi markalarda garanti olayları bir görüntü olarak içime sinmiyor.

O zaman Razer gibi markalara yönelmek daha mantıklı ama Viper 8 khz, bir önceki nesil optik switch sensöre sahip. Viper V2 pro ile aynı ayarda değil yani.

O zaman Razer gibi markalara yönelmek daha mantıklı ama Viper 8 khz, bir önceki nesil optik switch sensöre sahip. Viper V2 pro ile aynı ayarda değil yani.
Aynen hocam bir de daha ağır V2 pro'ya göre. Sanırım onun fiyatını beklemekten başka çaremiz kalmıyor.

Kasım indirimlerinde güzel indirimler görecektir ama tabi o zamana kadar fiyat artışının devam etmesi de muhtemel.

Hocam sizin klavye ile ilgili bir öneriniz olur mu?

Kasım indirimlerinde güzel indirimler görecektir ama tabi o zamana kadar fiyat artışının devam etmesi de muhtemel.
Zaten bütün derdimiz hocam fiyat artışlarından etkilenmemek maalesef.

Hocam.ben daha önce Asus ROG Claymore ve Corsair K 70 gibi klavyeler kullandım. Şu aralar modifiyeye açık kostüm klavyeler kullanıyorum. Düzenli olarak kullandığım Ducky One 3 SF ve Vgn X68 var şu anda. Sizin klavyeden beklentiniz ve bütçeniz tam olarak nedir?

Hocam.ben daha önce Asus ROG Claymore ve Corsair K 70 gibi klavyeler kullandım. Şu aralar modifiyeye açık kostüm klavyeler kullanıyorum. Düzenli olarak kullandığım Ducky One 3 SF ve Vgn X68 var şu anda. Sizin klavyeden beklentiniz ve bütçeniz tam olarak nedir?

Sinerjide ki K70 TKL olan yani son linkteki geçen hafta 2490 TL idi ama şuan 3600 yaptılar fiyatı. Fiyat olarak 3000-3500 arası olabilir. Switch olarak ses çok sorun değil ama Razer gibi green switch de biraz fazla sesli. TKL olmayan %100 klavye de olabilir ama TKL de olabilir. Daha düşük tuş takımı olmamalı çünkü oyun haricinde de kullanıyorum. Bir de TR düzen olması gerekli tabi.

Daha önceden de kullandığım için K 70 olanları önerebilirim. Asus'un da klavyeleri kaliteli ama ben armoury crate kadar rezalet bir yazılım daha önce görmedim. Sırf o yüzden Asus çevre birimlerinden uzak durmaya çalışıyorum. Bunların yanında Razer Huntsman V2 TKL de bakılabilir. Green haricinde başka switch seçenekleri var. Onu da Türkçe dizilişle bulmak biraz zor.

Daha önceden de kullandığım için K 70 olanları önerebilirim. Asus'un da klavyeleri kaliteli ama ben armoury crate kadar rezalet bir yazılım daha önce görmedim. Sırf o yüzden Asus çevre birimlerinden uzak durmaya çalışıyorum. Bunların yanında Razer Huntsman V2 TKL de bakılabilir. Green haricinde başka switch seçenekleri var. Onu da Türkçe dizilişle bulmak biraz zor.
Hocam benim anakartta asus armory crate evet bazen zorluyor ama güncelleme ile hallediyorlar çoğu zaman. Benim kulaklık Razer ama gel gör ki Razer Cortex gibi uygulamalar Windows 11'de doğru düzgün çalışmıyor :) Razer'da TR dizilim sorunu maalesef çok var bulmak dediğiniz gibi zor. Açıkçası Asus Rog Scope RX fiyatından dolayı dikkatimi çekti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı