ASUS ROG Gladius III vs Logitech Superlight G PRO X

stuoh

Hectopat
Merhaba, ASUS'un kampanyası ile Gladius III neredeyse cüzi miktarlara iniyor ama mouse alırken biraz daha verip daha iyisini istemiyor değilim ancak hangisinin daha iyi olduğunu kestiremiyorum. Bu iki mouse arasındaki kalite farkı bariz mi? Ekte yer alan ekran görüntüsü bu soruya sebep oldu. Superlight'ı çoğu esporcu ve yayıncı kullanıyor bunlarda bir nevi etken oluyor. Genellikle Warzone, Apex, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Screenshot_2024-07-01-18-53-56-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ASUS'un kampanyası ile Gladius II'ı neredeyse cüzi miktarlara iniyor ama mouse alırken biraz daha verip daha iyisini istemiyor değilim ancak hangisinin daha iyi olduğunu kestiremiyorum. Bu iki mouse arasındaki kalite farkı bariz mi? Ekte yer alan ekran görüntüsü bu soruya sebep oldu. Superlight'ı çoğu esporcu ve yayıncı kullanıyor bunlarda bir nevi etken oluyor. Genellikle Warzone, Apex, Valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Eki Görüntüle 2238492

Logitech adamdır hem başkasına vasat ürün gelmiş diye illa size gelecek diye bir şey yok teknoloji şans işidir.

Gladius 3 Aimpoint. Millet nedense Logitech fanboyu bu aralar. Hem güzelce rate your gear kampanyasından 1000 TL geri ödemeni de alırsın. Mis. Eğer gidip bütçe yükselteceksen Pulsar, fantech, ninjusto falan da bakabilirsin.

Gladius 3 Aimpoint. Millet nedense Logitech fanboyu bu aralar. Hem güzelce rate your gear kampanyasından 1000 TL geri ödemeni de alırsın. Mis. Eğer gidip bütçe yükselteceksen Pulsar, fantech, ninjusto falan da bakabilirsin.
Hocam daha önce Asus herhangi bir ürün kullanmadım ve bu malzeme kalitesi konusu can sıkabilir gibi geldi bana çoğu mouse markalarını deneyimleme şansım olmadı açıkçası.
Logitech adamdır hem başkasına vasat ürün gelmiş diye illa size gelecek diye bir şey yok teknoloji şans işidir.
Tabii şans işidir ancak siz olsanız hangi ürünü tercih ederdiniz? Gladius III - 1900 civarına geliyor. Superlight ise 3500'den başlıyor. Ürünler arasındaki kalite farkı konusunda hiçbir fikrim yok.

Hocam daha önce ASUS herhangi bir ürün kullanmadım ve bu malzeme kalitesi konusu can sıkabilir gibi geldi bana çoğu mouse markalarını deneyimleme şansım olmadı açıkçası.

Tabii şans işidir ancak siz olsanız hangi ürünü tercih ederdiniz? Gladius II'ı - 1900 civarına geliyor. Superlight ise 3500'den başlıyor. Ürünler arasındaki kalite farkı konusunda hiçbir fikrim yok.

Hocam fiyatlarına gram bakmamıştım şimdi açıp baktım Superlight o fiyata hayatta değmez konu F/P Gladius 3 tabii ki kalitesi konusunda ASUS ve logitech genel olarak hep iyi yapıyor endişeniz olmasın.

Mesele fiyat performans ise o zaman Gladius III.
Hocam fiyatlarına gram bakmamıştım şimdi açıp baktım Superlight o fiyata hayatta değmez konu F/P Gladius 3 tabii ki kalitesi konusunda ASUS ve logitechgenel olarak hep iyi yapıyor endişeniz olmasın.
Teşekkür ederim, tercihimi Gladius'tan yana kullanacağım umarım severek kullanırım.

Mesele fiyat performans ise o zaman Gladius II'ı.

Mesele fiyat performans olmasa da Gladius III. GPX Superlight şişirilmiş bir mouse.

Teşekkür ederim, tercihimi Gladius'tan yana kullanacağım umarım severek kullanırım.

Hocam, iki mouse de farklı tutuş biçimlerine hitap ediyor. Belirteyim şimdiden. Gladius III elime uymaz falan derseniz Wraith e-Sports'taki Pulsar'lara da bakabilirsiniz GPX balonundan daha iyi modeller.

Mesele fiyat performans olmasa da Gladius III. GPX Superlight şişirilmiş bir mouse.

Hocam, iki mouse de farklı tutuş biçimlerine hitap ediyor. Belirteyim şimdiden. Gladius III elime uymaz falan derseniz Wraith e-Sports'taki Pulsar'lara da bakabilirsiniz GPX balonundan daha iyi modeller.
Hocam tutuş konusunda çok esnek biriyim o konuda uyumsuzluk yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası, elim 17-18 cm diyebilirim kullananlar bir çoğu bu santimlerde rahat ediyormuş sanırım. GPX gerçekten uçuk fiyatlara satılıyor biraz daha göz gezdirdiğimde fark ettim çok iddialı fiyatlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı