Elektronik Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL

Smmmhunter

Megapat
Makaleler
1
Yer
Tulum, Meksika
Gaming.gen.tr'den ASUS'un yeni kampanyası ile 1033TL geri ödeme alabilirsiniz.

Kalite olarak nasıl bir mouse sensör vb. Top tier midir?
Bu bütçede alacağın en iyi mouse. M800Ultra var zaten bu bütçede. Ondan hem daha iyi hem de garanti vs. ne olur diye düşünmüyorsun. Tek dezavantajı biraz ağır olması rakiplerine göre ama güzel bir mousepad ile pek hissedileceğini sanmıyorum.

Bu bütçede alacağın en iyi mouse. M800Ultra var zaten bu bütçede. Ondan hem daha iyi hem de garanti vs. ne olur diye düşünmüyorsun.
Şuan elimde Asus Rog Pugio II var. Zamanında yedek olarak aldığım Lenovo Legion M600s var bunların arasında en iyisi bu mudur acaba?

Pixart 3395 sensör ve bu sensör top tier.
ROG AimPoint sensor olarak gördüm kendi sitesinde.

Şuan elimde Asus Rog Pugio II var. Zamanında yedek olarak aldığım Lenovo Legion M600s var bunların arasında en iyisi bu mudur acaba?

O zaman yanlış hatırliyor olabilirim kusura bakma.

Asus rog pugio II daha iyi bildigim kadariyla.

Versus diye bi site var ordan karşılaştirabilirsin.

İki model var bu mouse için. V2 modeli listede yok, ASUS desteğe de sordum sadece listedekiler için geçerli olduğunu belirttiler. Düz ROG Gladius III Wireless Aimpoint modelini bulursanız geri ödeme alırsınız ama V2 için mümkün gözükmüyor ASUS desteğin de söylediği kadarıyla.

İki model var bu mouse için. V2 modeli listede yok, ASUS desteğe de sordum sadece listedekiler için geçerli olduğunu belirttiler. Düz ROG Gladius III Wireless Aimpoint modelini bulursanız geri ödeme alırsınız ama V2 için mümkün gözükmüyor ASUS desteğin de söylediği kadarıyla.
Buradaki düz G3A sanırım. V2 diye belirtmemişler. Alıcı nereden bilecek şimdi tek tek arayıp soracak mıyız böyle?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı