Elektronik Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL

Buradaki düz G3A sanırım. V2 diye belirtmemişler. Alıcı nereden bilecek şimdi tek tek arayıp soracak mıyız böyle?
O da ASUS'un problemi biraz hocam, garip bir durum. Belki V2'lerde de yapıyorlardır, canlı destekteki yetkili tam bilmiyor da olabilir ama dediğim gibi Mouse listesinde de V2 yazmıyor. Bir çelişki var yani, V2 alıp sonrasında ücret iadesi almayı deneyebilirsiniz ama V2 diye para iadesi vermezlerse kötü olur.

Diğer forumda dahil olduğunu yazmışlar, bir üye Gaming.gen fiziksel mağazasına gidip sormuş. Ürün gelince denerim. Ek olarak 30€ Gamesplanet kodu veren kampanya da var.
Diğer forumda ben de uyardım. Şimdi hocam da çelişki demiş ben direkt V2 kampanya dışı sanıyordum yanlış anlaşılma olmasın diye düzenledim mecburen. Çiceksepeti'nde 2500TL sanırım mouse. Orada kampanya geçerli mi? @Metin Eren Türkmen

Diğer forumda ben de uyardım. Şimdi hocam da çelişki demiş ben direkt V2 kampanya dışı sanıyordum yanlış anlaşılma olmasın diye düzenledim mecburen. Çiceksepeti'nde 2500TL sanırım mouse. Orada kampanya geçerli mi? @Metin Eren Türkmen
Oradakinde de V2 yazıyor ama kampanya geçerliyse iyi fiyata denk gelir. Yani birinin V2 alıp geri ödeme almayı denemesi lazım o şanslı kişi de @bados123 olacak gözüküyor 😄

Ben de bu fareyi almayı düşünüyordum da az önce bunu aldım.

Geri ödeme kampanyasını klavye için kullanacağım.

Galiba geçerli. Beta Plus'la Gaming.gen.tr aynı firma olabilir.

Faturada böyle geçiyor.

Screenshot_20240612_154026_Samsung Notes.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_2712.jpeg
    IMG_2712.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan elimde Asus Rog Pugio II var. Zamanında yedek olarak aldığım Lenovo Legion M600s var bunların arasında en iyisi bu mudur acaba?

ROG AimPoint sensor olarak gördüm kendi sitesinde.

Sensörü Asus'un kendi üretimi sitesinde belirttikleri gibi.

İki model var bu mouse için. V2 modeli listede yok, ASUS desteğe de sordum sadece listedekiler için geçerli olduğunu belirttiler. Düz ROG Gladius III Wireless Aimpoint modelini bulursanız geri ödeme alırsınız ama V2 için mümkün gözükmüyor ASUS desteğin de söylediği kadarıyla.

V2 si hangisi hocam Asus'un sayfasında yazıyor mu bir yerlerde?

Beta plus gerçekten de gaminggen.tr imiş arkadaşlar. Çiçek sepetinden alıp kampanyadan yararlanırsanız daha da uyguna geliyor.

Arkadaşlar Asus'un kendi sitesindeki listede Betaplus diye bir firma yazmıyor ya da Çiçeksepeti falan. Dolayısıyla arka planda Gaming.gen.tr ve Betaplus aynı firma olsalar bile inceleme değerlendirmelerini Asus yapıyor ve parayı size Asus geri ödüyor. Dolayısıyla şu liste dışında bir satın alımda paranızı geri alamazsanız şaşırmayın.

asus_kampanya.JPG

Sensörü Asus'un kendi üretimi sitesinde belirttikleri gibi.

V2 si hangisi hocam Asus'un sayfasında yazıyor mu bir yerlerde?

Arkadaşlar Asus'un kendi sitesindeki listede Betaplus diye bir firma yazmıyor ya da Çiçeksepeti falan. Dolayısıyla arka planda Gaming.gen.tr ve Betaplus aynı firma olsalar bile inceleme değerlendirmelerini Asus yapıyor ve parayı size Asus geri ödüyor. Dolayısıyla şu liste dışında bir satın alımda paranızı geri alamazsanız şaşırmayın.

Eki Görüntüle 2220563
V2 dedikleri muhtemelen Aimpoint versiyonu. V1 ise eskiden olan düz Gladius III Wireless.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı