ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint mouse takılıyor

• Konuyu başlatan gud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.890
Yaptım hocam ama bir değişim olmadı, sensörü fırçayla temizledim içini açmadan. O da işe yaramadı.

İçinde dönüştürücü, USB kablo ve dongle geliyor. Dongle'ı ve USB kablonun küçük ucunu dönüştürücüye takıp USB kablonun diğer ucunu da bilgisayara takarsan 2.4 GHz ile kablosuz 1000MHz hızla takılma olmadan kullanabiliyorsun. Veya direkt USB kabloyla takıp aynı şekilde kullanabiliyorsun.

Aşağıdaki adresten kaldırma aracını indirip yüklü dosyaları sil. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/Armoury_Crate_Uninstall_Tool.zip?model=Armoury Crate

Sonrasında bu linkten tekrar indir: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/ArmouryCrateInstallTool.zip?model=Armoury Crate

Üstte yazdıklarımı yapıp içindeki güncellemeleri de yaptıktan sonra MHz DPI ayarlarını falan yap belki olabilir yoksa bilmiyorum.

Hocam USB kabloyla da takılma yaşıyorum, başka cihazda da. 3-4 aydır kullanıyorum mouse'u daha yeni başladı böyle bir sorun. Dongle uzakta da değil laptop kullanıyorum 4-5 cm anca vardır arasında. Zaten dongle ile alakalı olsa kablolu bağlayınca düzelirdi herhalde. Driverı da silip yükledim, driver yokken de donuyor. Ya yazılımsal bir şey var ya da sensöründe bir sıkıntı oldu anlayamadım tam.

Bu farenin sensörleri bazı mousepadlerde çalışmıyor sanırsam aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
Çözümü yeni mouse pad almaktır almadan önce farklı zeminler üzerinde deneyin örneğin kitap vs. büyük ihtimalle onlarda takılma olmayacaktır.

Bu farenin sensörleri bazı mousepadlerde çalışmıyor sanırsam aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
Çözümü yeni mouse pad almaktır almadan önce farklı zeminler üzerinde deneyin örneğin kitap vs. büyük ihtimalle onlarda takılma olmayacaktır.

Uygulamanın mouse pad sensörü var kalibre edebiliyorsunuz onu da deneyebilirsiniz.

Hocam normalde de benzer bir mousepad ile kullanıyorum. Şuan inca'nın seneler önce aldığım mousepad'ini kullanıyorum takılıyor. Evde de en azından his olarak çok farkı olmayan Xrades mousepad kullanıyordum onda sorun yoktu. Farklı bir şeyle deneyeyim yine de ben. Kalibre etmeyi denedim ama işe yaramadı o.

Mouse pad ile alakalıymış hocam. Masa üzerinde deneyince düzeldi.

Benim de başıma geldi aynı sorun ama mousepadden olduğunu düşünmüyorum. Benimki takıldığı zaman ışıkları da sönüyor tuşlarda çalışmıyor. Garantiye yollamayı düşündüm ama ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Test eden kişide olmama olasılığı çok yüksek, sonuçta 1-2 saat test etmiyorlardır en fazla 5 dakika test ediyorlardır.

Benim de başıma geldi aynı sorun ama mousepadden olduğunu düşünmüyorum. Benimki takıldığı zaman ışıkları da sönüyor tuşlarda çalışmıyor. Garantiye yollamayı düşündüm ama ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Test eden kişide olmama olasılığı çok yüksek, sonuçta 1-2 saat test etmiyorlardır en fazla 5 dakika test ediyorlardır.
Hocam benim öyle bir sorun değil sizin elektronik bir sıkıntı belli. Garantiye yollarsanız içini de inceliyorlardır belki. En mantıklı seçenek o gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı