Asus ROG Gladius vs Razer Mamba TE

aktuğ16

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlarınız olsun sizce Asus ROG Gladius'mu ? Yoksa Razer Mamba TE 'mi ? Razer Mamba 2015 TE gelmedi evet ama onu bekleyip mamba 2015'mi alayım? Yoksa Asus ROG Gladius'mu Alayım ? Sizce Blackwidow Chorma'yla Takımmı Yapayım ?

Yerinde olsam razer beklerdim çünkü ben macro olarak sadece dpi shift veya dpi cluth dediğimiz macro kullanıyorum dediğim macro mouse hızını belli oranda düşürüyor bu dediğim macro rog gladius'da olmuyor diye biliyorum biraz video falan baktım bulamadım büyük ihtimalle yoktur. Ancak o kadar beklemeyip deathadder chroma almak daha mantıklı sonuçta düşük dpi kullanımında optik sensör daha iyi ve ben max 3200 gibi bir seviyede kullanıyorum eğer sende benim gibi max 3200 civarında dpi kullanıyorsan deathadder chroma mamba yerinde daha iyi bir seçim bile olabilir.

Yerinde olsam razer beklerdim çünkü ben macro olarak sadece dpi shift veya dpi cluth dediğimiz macro kullanıyorum dediğim macro mouse hızını belli oranda düşürüyor bu dediğim macro rog gladius'da olmuyor diye biliyorum biraz video falan baktım bulamadım büyük ihtimalle yoktur. Ancak o kadar beklemeyip deathadder chroma almak daha mantıklı sonuçta düşük dpi kullanımında optik sensör daha iyi ve ben max 3200 gibi bir seviyede kullanıyorum eğer sende benim gibi max 3200 civarında dpi kullanıyorsan deathadder chroma mamba yerinde daha iyi bir seçim bile olabilir.
Saol ben Deathadder Chroma aldım almasınada Teknosa'dan aldım kırık çıktı bekleyim daha iyisini alayım hem 5G sensör var sanıyorum Deathadder Chroma'da 3.5 G sensör var senin tavsiyene uyup Mamba Te alcam Kablosuzu 170 dolarmı olcakmış ne blackwidow chroma'yı geçer o fiyatla Makro'ya gelirsek ben Heroes Of The Storm Oynuyorum Benden 2 yaş küçük kardeşim var oda minecraft oynuyo ben de Hots oynuyorum o f5 ctrl atar ben 1 ve 2 tuşlarına atarım macro tuşları konusunda sıkıntı yok

Bu arada o sistemle nasıl oynuyosun dersen çok zor oynanıyor :)

:) Siz dedikten sonra sisteminize baktım ve şaşırdım neden bilgisayar mouse'dan ucuz ? :sinsi:
Bu arada deathadder chroma 4g sensör kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı