ASUS ROG GO 2.4 alınır mı?

Yer
Ankara
BlackShark V2 X sahibiyim ve özellikle mikrofonundan hiç memnun değilim, keza müzik konusunda da tatmin etmedi. Daha önce opus X almıştım ancak o zaten oyun konusunda yetersiz bir model. Cloud 2 alma niyetim vardı ancak laptop sahibiyim ve günün çoğunu bilgisayarımı dışarıda kullanarak geçirdiğim için kablosuz modelin bana daha uygun olacağı fikrindeyim. 1999TL fiyatı ile ASUS ROG STRIX GO 2.4 modeli sizce alınır mı? İlaveten Type-C Dongle'ı ile telefonumda da kullanmayı düşünüyorum.

Hocam İtopya'da olan şu an ROG GO 2.4 ve HS80 çok satılıyor. ROG GO 2.4 Wireless, kablo ile uğraşmak istemiyorum diyorsan alınabilir ama mikrofonunu pek iyi değil diyorlar. HS80 ise kablolu. Ben kablolu kullanırım dersen alabilirsin ve mikrofonuna nedense herkes çok iyi diyor. Kulak pedleri de sıcakta terletmez. Ben HS80 sipariş verdim, indirim geçmeden ulaşırsa test edip iyi mi yoksa kötü mü söylerdim ancak indirimden sonra gelecek gibi.

Hocam İtopya'da olan şu an ROG GO 2.4 ve HS80 çok satılıyor. ROG GO 2.4 Wireless, kablo ile uğraşmak istemiyorum diyorsan alınabilir ama mikrofonunu pek iyi değil diyorlar. HS80 ise kablolu. Ben kablolu kullanırım dersen alabilirsin ve mikrofonuna nedense herkes çok iyi diyor. Kulak pedleri de sıcakta terletmez. Ben HS80 sipariş verdim, indirim geçmeden ulaşırsa test edip iyi mi yoksa kötü mü söylerdim ancak indirimden sonra gelecek gibi.

Corsair mouse aldım bir kere aman aman benden uzak dursun, kablolu aldıktan sonra Cloud 2'ye yönelirdim direk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı