Nothing Phone 1 indirime girer mi?

quzz

Attopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttigim gibi bir telefona 20-30k ödemek istemiyorum ve bu markanın telefonları gayet iyi tekrar indirime girer mi var mı ihtimal.

Girer mi emin değilim her yerde girdi zaten. Biraz daha bekleyin ama belki girer bilemeyiz. CMF 1 alınmaz bana göre. NP 1 ucuza denk getirirsen yapistir cok memnunum ben. Şuanki fiyatı da ucuz ama, kuponun kampanyan vb varsa 10-11kya gelir zaten yine.

Kamera konumuna laf eden olmuş, damla çentik ya da ortada olan kameradan nefret ediyorum ben, solda olması daha iyi o yüzden bana göre, kişisel bu tabii.
Güncelleme desteği almaması da o kadar önemli bir sey değil, tabi insan ister almasıni da yapacak bir şey yok. Seneye kadar güvenlik güncellemesi alacak bu arada.

Girer mi emin değilim her yerde girdi zaten. Biraz daha bekleyin ama belki girer bilemeyiz. CMF 1 alınmaz bana göre. Np 1 ucuza denk getirirsen yapistir cok memnunum ben. Şu anki fiyatı da ucuz ama, kuponun kampanyan vb varsa 10-11kya gelir zaten yine.

Kamera konumuna laf eden olmuş, damla çentik ya da ortada olan kameradan nefret ediyorum ben, solda olması daha iyi o yüzden bana göre, kişisel bu tabii.
Güncelleme desteği almaması da o kadar önemli bir şey değil, tabii insan ister almasıni da yapacak bir şey yok. Seneye kadar güvenlik güncellemesi alacak bu arada.

Güncelleme destegi nıedir tam olarak Androidde de var mı o olay.

Güncelleme destegi nıedir tam olarak Androidde de var mı o olay.
Androidde var mı derken:D. Telefon güncelleme almayacak yani artık, Android 15 sondu, 16 ve üstünü almayacak. Ben güncelleme almasını istiyorum benim için önemli dersen alma. Güvenlik güncellemesi almaya devam edecek seneye kadar, ancak normal yazılım güncellemesi bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı