ASUS ROG Keris RGB mouse kronik sorunlu mu?

Hocam peki siz ASUS'a mı yoksa İtopya'ya mı yazdınız?
Ben İtopya'ya muadili ile değiştirmek istediğimi söyledim cevap bekliyorum.

Hocam İtopya da ASUS'a iletiyor zaten oradan iade değişim raporu geliyor. İade değişim raporuna görede yol izleniyor.

Hocam peki siz ASUS'a mı yoksa İtopya'ya mı yazdınız?
Ben İtopya'ya muadili ile değiştirmek istediğimi söyledim cevap bekliyorum.

Ben Ankara'da yaşadığım için direkt İtopya söğütözü şubesine götürüyorum. Yüz yüze veriyorum ürünü.

19 Mayıs 2023 tarihinde bu fareyi aldım yaklaşık 2-3 ay sonra yani bu yazın USB'sinde kopukluk yaşadım sürekli disconnect olup tekrar bağlanıyordu ve ürünü garantiye yolladım. Ürünü 1 hafta sonra yenisiyle değiştirdiler ve 3-4 aydır da yenisini kullanıyorum ama aynı sorunun benzerini 3-4 gündür tekrardan yaşıyorum. Yani bende mi bir sıkıntı var yoksa bu mouse mu kronik anlayamadım. Aynı sorunu bu farede yaşayan varsa yazabilir mi?

Bende senin yaşadığının aynısını yaşıyorum şu an aldıktan 3-4 ay sonra takılmaya başladı 1 haftada garantiye götürdüm geri verdiler şimdi 3-4 ay tekrar geçti tekrar takılıyor

Bende senin yaşadığının aynısını yaşıyorum şu an aldıktan 3-4 ay sonra takılmaya başladı 1 haftada garantiye götürdüm geri verdiler şimdi 3-4 ay tekrar geçti tekrar takılıyor.

Maalesef hocam sanırım kronik ben 2 kez garantiye verdim 3. fareyi bekliyorum şu an :D Ama abim de kullanıyor aynı mouseyi 7-8 aydır onda hiçbir sıkıntı olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı